Monitörü nemli bezle silmek zararlı mı?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Monitör
LG 24GN60R-B Ultragear 23,8" 1ms 144Hz Full Hd IPS Gaming Monitör
Arkadaşlar bugün monitörümde lekeler olduğundan hafif ıslak nemli bir bezle sileyim dedim. Ama sonra internette araştırdığımda monitöre zarar verdiğini söylüyorlar. Sizce zarar gelir mi monitörüme?

Arkadaşlar bugün monitörümde lekeler olduğundan hafif ıslak nemli bir bezle sileyim dedim. Ama sonra internette araştırdığımda monitöre zarar verdiğini söylüyorlar. Sizce zarar gelir mi monitörüme?
Aynı monitörü kullanıyorum, bastırmadan ve nazikçe sildiğinizde bir sorun olmaz. Bunu ıslak mendille yapabilirsiniz. Çerçeve kısmının altına yani LG yazısının oldugu yere su damlaları gelmesin yeter.

Aynı monitörü kullanıyorum, bastırmadan ve nazikçe sildiğinizde bir sorun olmaz. Bunu ıslak mendille yapabilirsiniz. Çerçeve kısmının altına yani LG yazısının oldugu yere su damlaları gelmesin yeter.

Tamamdır teşekkürler.

Yok zorda kalmadıkça ıslak mendille silmeyin leke bırakabiliyor. LCD temizleme kitleri o kadar pahalı değil. Ben ucuz yollu aldım senelerdir kullanıyorum. Anca bitti. Ekrandaki lekeler göze batmayınca, beni rahatsız edecek seviyeye ulaşmadıkça silmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı