Monitörüm 144 Hz ama FPS'im değil

Arkadaşlar bir şey sorucam. Virtual Super Resolution açsam. 4K'ya çeksem darboğaz azalır mı?

Azalacaktır ancak aynı oranda FPS değerinizde aszalacaktır. Grafik ayarlarını fulleyip oynamaya çalışın eğer hala darboğaz oluyorsa 2K ve üzeri değerleri deneyebilirsiniz. FreeSync eğer çok FPS düşüyorsa v-Sync açın ancak FreeSync her zaman açık kalsın.

Azalır, hatta bitecektir. Ama FPS'iniz de bir hayli düşebilir. 2K'ya alabilir veya grafik ayarlarını arttırabilirsiniz.
Azalacaktır ancak aynı oranda FPS değerinizde azalacaktır. Grafik ayarlarını fulleyip oynamaya çalışın eğer hala darboğaz oluyorsa 2K ve üzeri değerleri deneyebilirsiniz. FreeSync eğer çok FPS düşüyorsa v-Sync açın ancak FreeSync her zaman açık kalsın.

Peki, açmak mantıklı mı olur?

Eğer ayarları en yükseğe alıp, FreeSync açıp, ayarlardan da V-Sync açınca rahat bir oyun deneyimi yaşayamıyorsanız ki yaşayacağınızı düşünüyorum, yapabilirsiniz. Ayrıca oynadığınız oyunu ve oyun içi ayarlarınızı + kullanımları MSI Afterburner ile paylaşabilir misiniz?

Eğer ayarları en yükseğe alıp, FreeSync açıp, ayarlardan da V-Sync açınca rahat bir oyun deneyimi yaşayamıyorsanız ki yaşayacağınızı düşünüyorum, yapabilirsiniz. Ayrıca oynadığınız oyunu ve oyun içi ayarlarınızı + kullanımları MSI Afterburner ile paylaşabilir misiniz?
Malesef işlemcim saolsun, GTA 5 gibi bir oyun da 15-30 FPS arası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı