Monitörüm 144 Hz ama FPS'im değil

Oyun desteklemiyor olabilir ayrıca 2K çözünürlüğü o değildi diye hatırlıyorum. Siz 1920x1080 olarak kullanımları atar mısınız sadece?
Tabii ki. Buyrun..

2560x1440P Kullanımları:.
Screenshot (84).png

Acayip fazla drop var. Yani nasıl desem drop bir tek oyunda değil. Bunu yazarken bile drop var.

Kullanımlar ve sıcaklık değerleri normal. Oyun harici de drop yiyorsanız virüste olabilir sıcaklıktan olduğunu düşünmüştüm ama değil. Temiz bir Windows 10 kurulumu ve değilse ekran kartınızı son sürüme güncelleme sorunu çözebilir.

Kullanımlar ve sıcaklık değerleri normal. Oyun harici de drop yiyorsanız virüste olabilir sıcaklıktan olduğunu düşünmüştüm ama değil. Temiz bir Windows 10 kurulumu ve değilse ekran kartınızı son sürüme güncelleme sorunu çözebilir.
Kullanımlar nasıl normal olabiliyor? Bu işlemci besliyebiliyor mu?

Ama aslında işlemciniz ile %100 olması da pek normal değil. Sizden son bir şey isteyeyim ona göre virüs var mı, anlayalım. Ayarları en düşükte 1920x1080 olarak kullanımları atar mısınız? Bir de oyun kapalı iken görev yöneticisinden kullanımları atar mısınız?

Ama aslında işlemciniz ile %100 olması da pek normal değil. Sizden son bir şey isteyeyim ona göre virüs var mı, anlayalım. Ayarları en düşükte 1920x1080 olarak kullanımları atar mısınız? Bir de oyun kapalı iken görev yöneticisinden kullanımları atar mısınız?
Hiçbir ayar sabit değil, Mesela GPU Bazen %0'a düşüyor. İşlemci %70'lere düşüyor v.b..

1604505096405.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı