- Makaleler
- 3
Büyük bir oranda darboğaz yapar ama düşük ayarlar mı yoksa yüksek ayarlar mı? Gene de bana pek FPS değeri normal gelmedi. Kullanımlara bir bakıp ayarları da öğrenirsem iyi olur.
Ne olur hocam, tam olarak?
Bir sorunumuz var. Ben çözünürlüğü 2440x1400p ye çekince anında siyah ekran yiyorum.Büyük bir oranda darboğaz yapar ama düşük ayarlar mı yoksa yüksek ayarlar mı? Gene de bana pek FPS değeri normal gelmedi. Kullanımlara bir bakıp ayarları da öğrenirsem iyi olur.
Tabii ki. Buyrun..Oyun desteklemiyor olabilir ayrıca 2K çözünürlüğü o değildi diye hatırlıyorum. Siz 1920x1080 olarak kullanımları atar mısınız sadece?
Kullanımlar nasıl normal olabiliyor? Bu işlemci besliyebiliyor mu?Kullanımlar ve sıcaklık değerleri normal. Oyun harici de drop yiyorsanız virüste olabilir sıcaklıktan olduğunu düşünmüştüm ama değil. Temiz bir Windows 10 kurulumu ve değilse ekran kartınızı son sürüme güncelleme sorunu çözebilir.
Hiçbir ayar sabit değil, Mesela GPU Bazen %0'a düşüyor. İşlemci %70'lere düşüyor v.b..Ama aslında işlemciniz ile %100 olması da pek normal değil. Sizden son bir şey isteyeyim ona göre virüs var mı, anlayalım. Ayarları en düşükte 1920x1080 olarak kullanımları atar mısınız? Bir de oyun kapalı iken görev yöneticisinden kullanımları atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.