Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.567 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #11 emirhanakgul9 dedi: Hocam 6K olmuş ben 1.3kya 2021'de almıştım. Bu kadar tutar mı sizce ve yaptırsam sorunsuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam neredeyse sıfır fiyatına denk geliyor panel değişimi gidip bilgi alabilirsin.
emirhanakgul9 dedi: Hocam 6K olmuş ben 1.3kya 2021'de almıştım. Bu kadar tutar mı sizce ve yaptırsam sorunsuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam neredeyse sıfır fiyatına denk geliyor panel değişimi gidip bilgi alabilirsin.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2024 #12 emirhanakgul9 dedi: Arkadaşlar monitörüm kırıldı. Gördüğünüz gibi. Düşer düşmed tuttum yine de ufak temasta böyle oldu. Bir çözümü var mı yoksa yenisini mi almak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Tebrikler yan ekran olarak kullanabileceğiniz bir monitöre sahip oldunuz.
emirhanakgul9 dedi: Arkadaşlar monitörüm kırıldı. Gördüğünüz gibi. Düşer düşmed tuttum yine de ufak temasta böyle oldu. Bir çözümü var mı yoksa yenisini mi almak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Tebrikler yan ekran olarak kullanabileceğiniz bir monitöre sahip oldunuz.