Monitörümün Ayağını Montajlayamıyorum

Regalbeyin

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2013
Mesajlar
599
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vw GEN

Bugün topladığım bilgisayarı satın almak için yola koyuldum. Aldım. Eve geldim. Her şeyi hazırladım. Tek sorun monitörün ayağının takılmamasıydı. Monitörün ayağında 2 tane vida vardı oraya vida girmesi gerekiyordu. Ancak verdiği vidalardan hiç biri oraya uymuyor. Biri kısa geliyor biri uzun geliyor biri kalın geliyor. Anlamış değilim. Ne yapmalıyım ?
 
Bende monte ederken bayağı zorlanmıştım. Monitörün poşetinden çıkan vidalar kulplu basık vidalardan mı ? Birde monitörün kutusunun üstünde monte etme kılavuzu var. Ama ben sana kısaca anlatayım. Monitörün içinden 2 tane vida çıkıyor. İlk önce monitörün ayağını tam vida deliklerine oturacak şekilde takmalısın. Sonra elinle monitörü tutacak kadar vidaları sık bazen çap giriyor vidalar buda yalama yapabilir. Sonra baktın güzel bir şekilde vidalar yerine oturdu tornavidayla sık ama zorlanıyorsa çok zorlama yalama yapabilirsin sök tekrar tak. En son olarak da monitörün arkası çirkin görünmesin diye gelen plastik parçayı tak biraz sert basman lazım yoksa oturmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı