Monitörün alt kısmında çizgi oluştu

MustafaMrc7

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Bundan 1 hafta öncesine kadar çok dikkatimi çekmiyordu ama son günlerde dikkatimi çekti ve böyle bir çizik meydana geldiğini gördüm. Bu çizik neden olur? Kullanıcı hatası mıdır? (monitörü silerken yapmış olabilir miyim). Monitörün garantisi bitti mi? Tam emin değilim. Zamanla çizgiler artar mı? Garanti kağıdım taşınırken kaybolmuş olabilir gene de garantiye yollayabilir miyim? Bilgilendirecek arkadaşlara teşekkür ederim.

WhatsApp Image 2025-07-25 at 04.48.02.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturamı e-posta üzerinden buldum o yeterli olacaktır değil mi? Nereyle iletiişm kurmalıyım çok anlamadım. İtopya üzerinden aldım monitörü. İtopya'yla mı iletişim kuruyum. MSI ile mi?
Evet. Hafta sonu açıklarsa yarın, açık değillerse pazartesi İtopya müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebi oluşturun. Siz monitörünüzü kargo ile göndereceksiniz, onlarda MSI servisine gönderecek. Değişim kararı çıkınca size bir üst seviye monitörler önerecekler. Monitör seçerken kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.

Evet. Hafta sonu açıklarsa yarın, açık değillerse pazartesi İtopya müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebi oluşturun. Siz monitörünüzü kargo ile göndereceksiniz, onlarda MSI servisine gönderecek. Değişim kararı çıkınca size bir üst seviye monitörler önerecekler. Monitör seçerken kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.

Hocam monitörün kutusu vs her şeyini atmıştım taşınırken nasıl kargolayacağım bir fikriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı