Monitörün altında çizgiler var

ruvq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son günlerde fark ettim monitörün alt kısmında çizgiler oluşuyor yan monitörde böyle bir sorun yok sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekran kaydı atmaya çalışıyorum ama hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
panel arızası var. işim geregi böyle monitörleri direk degişime yolluyorum. garantisi varsa servise gönderin. yoksa yapacak bir şey yok. bu şekilde kullanacaksınız

Panel arızası var. İşim geregi böyle monitörleri direk degişime yolluyorum. Garantisi varsa servise gönderin. Yoksa yapacak bir şey yok. Bu şekilde kullanacaksınız.

Garantisinin bitmesine 2 yıl daha var şu an pek rahatsız etmiyor ancak ilerler diye korkuyorum alt kısmında renkli çizgiler var çok rahatsız etmiyor ancak belli oluyor maalesef görsel gönderemiyorum ama az çok tahmin etmişsinizdir.

20240818_090629 (1).jpg
20240818_043454 (2).jpg

Son düzenleme:
Hocam biraz olmuş konuyu açalı ama şansımı deneyeyim dedim. Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz mi? Ekran kartı driverlarını DDU ile temizleyip bir daha kurdum ancak düzelmedi. Duruma göre bende garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Hocam biraz olmuş konuyu açalı ama şansımı deneyeyim dedim. Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz mi? Ekran kartı driverlarını DDU ile temizleyip bir daha kurdum ancak düzelmedi. Duruma göre bende garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Çözüm bulamadım insanlara sorduğumda panelde bir sıkıntı olduğunu söylediler bende garantiye gönderdim yaklaşık 2-3 haftadır garantide hâlâ bekliyorum.

Buna benzer çizgiler varsa zaten sıkıntı monitördedir muhtemelen benimki niye oldu bilmiyorum ama tahminimce içine su kaçması yüzünden.
Hocam benim monitörümün başına ne bir düşme ne de bir sıvı dökülmesi gibi bir şey gelmedi. Neden olduğunu bende anlamış değilim o yüzden. Farklı bir kablo ile bağlamayı, ekran kartı yazılımını DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ancak yine de değişmedi sonuç. Sorunun Ekran Kartından kaynaklanıyor olabileceğinden korkuyorum ama muhtemelen mönitördendir sizin dediğiniz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı