Gamepower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD
ASUS TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD LED
Bu ekranlar NVIDIA ekran kartı için G-Sync özelliğini destekler mi acaba? Yani ekran kartı ayarlarından aktif edilebilir mi? Bir bilgi alamadım bu yönde. Ekran kartım RTX 3060.
G-Sync extra bir modül olarak monitörlere eklendiğinden pahalı oluyor fiyat performans motörlerde FreeSync'i DisplayPort'la bağlayıp NVIDIA kartlarda kullanabiliosun
G-Sync extra bir modül olarak monitörlere eklendiğinden pahalı oluyor fiyat performans motörlerde FreeSync'i DisplayPort'la bağlayıp NVIDIA kartlarda kullanabiliosun
Bazılarında olmuyormuş. Şimdi ben bunlardan herhangi birini alsam Nvdia denetim masasından kesin olarak G-sync aktifleştirebilir miyim? Yapabildim diyelim, G-sync monitörden farkı olur mu?
NVIDIA G-Sync teknolojisi ne sunuyor? Bilmeniz gereken en temel noktalar ve yapabileceğiniz en evrensel, basit ayarlar bu kısa rehberimizde... ASUS G-Sync
NVIDIA G-Sync teknolojisi ne sunuyor? Bilmeniz gereken en temel noktalar ve yapabileceğiniz en evrensel, basit ayarlar bu kısa rehberimizde... ASUS G-Sync
Metinde cevabımı bulamadım videoya da biraz göz gezdirdim fakat freesync monitör olup G-sync uyumluluğu olması hakkında da bir bilgi duyamadım. Videoda belirtiyor mu tam olarak izleyeyim.