Monitörün G-Sync desteklediği nasıl anlaşılır?

Nexe

Decapat
ViewSonic VX2418C 23.6" 1ms 165Hz 2X HDMI DP FreeSync Premium Curve Gaming

Gamepower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD

ASUS TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD LED

Bu ekranlar NVIDIA ekran kartı için G-Sync özelliğini destekler mi acaba? Yani ekran kartı ayarlarından aktif edilebilir mi? Bir bilgi alamadım bu yönde. Ekran kartım RTX 3060.

G-Sync extra bir modül olarak monitörlere eklendiğinden pahalı oluyor fiyat performans motörlerde FreeSync'i DisplayPort'la bağlayıp NVIDIA kartlarda kullanabiliosun

G-Sync extra bir modül olarak monitörlere eklendiğinden pahalı oluyor fiyat performans motörlerde FreeSync'i DisplayPort'la bağlayıp NVIDIA kartlarda kullanabiliosun
Bazılarında olmuyormuş. Şimdi ben bunlardan herhangi birini alsam Nvdia denetim masasından kesin olarak G-sync aktifleştirebilir miyim? Yapabildim diyelim, G-sync monitörden farkı olur mu?

Metinde cevabımı bulamadım videoya da biraz göz gezdirdim fakat freesync monitör olup G-sync uyumluluğu olması hakkında da bir bilgi duyamadım. Videoda belirtiyor mu tam olarak izleyeyim.

O zaman hocalarımızı izleyelim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…