Monitörün içine böcek kaçtı

Kanka odayı full karanlık yap monitor ayarlarından parlaklığı full'e sonra NVIDIA ayarlarına gelip resimdeki gibi yapın ama yalnız kendiniz bakmayın. Harbi göz çok fena bozulur. 4K kaldırmıyorsa 2K video aç monitor iyice bir ısınsın sonra da acı son :( :(

1721982778649.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka odayı full karanlık yap monitor ayarlarından parlaklığı full'e sonra NVIDIA ayarlarına gelip resimdeki gibi yapın ama yalnız kendiniz bakmayın. Harbi göz çok fena bozulur. 4K kaldırmıyorsa 2K video aç monitor iyice bir ısınsın sonra da acı son :( :(

Eki Görüntüle 2264730

Hocam ölürse sonra ne olacak?

Eki Görüntüle 2264730

He bir de aydınlık seçeneğini full'e.

Bana daha çok dışındaymış gibi geldi. İçindeymiş hissiyatı veriyor. İnsana bazen dalgınlıktan kaynaklanan öyle duygusal hissiyatlar gelebilir. Örneğin ben de bir keresinde War Thunder oyunundayken, monitöre konan sineği uçaksavarla öldürmeye çalışmıştım. Ya sineği oyunun içinde sandım ya da uçaksavarı dışarıda sandım. Böyle benzer hissiyata kapıldım herhalde. Nasıl kaptırdıysam oyuna kendimi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı