Monitörün Power tuşu yanıp sönüyor

dderekss

Hectopat
İkinci ekran için ikinci el monitör almıştım. Belli bir süre kullandıktan sonra bir gün açmaya çalıştığımda Power tuşu yanıp sönmeye başladı ve şu an kullanamıyorum. Sorunu buradan tahmin etmeniz belki zor olacaktır ama kabaca sorunu nedir, bir tavsiye verir misiniz, tamir ettirmekle uğraşmalı mıyım?

Bu sebeple aylardır kullanmıyordum. Şimdi denemek istedim aynı sorun devam etti. Dönüştürücüyü soketten tam çıkarmayacak şekilde biraz oynattım ve görüntü geldi. Aslında kaliteli bir dönüştürücü aldığımı düşünüyordum. Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı? (VGA girişini HDMI'a dönüştürecek)

Monitörü bilgisayara bağlamadan sadece fişe taktığımda da aynı şekilde power tuşu yanıp sönüyor. Sizce monitörle ilgili bir sorun mu?

GÜNCEL BİLGİ: Monitörü bilgisayara bağlamadan sadece fişe taktığımda da aynı şekilde power tuşu yanıp sönüyor. Sizce monitörle ilgili bir sorun mu? Monitörümün canı ne zaman isterse o zaman düzeliyor, gerçekten çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…