Merhaba arkadaşlar, elimde 3 sene önce aldığım bir monitör var. Eski bir monitör değil ama PC açıkken monitörün Power tuşuna birkaç defa bastığımda zor açılıyor. Power ışığı yanıp yanıp sönüyor ve marka adı ekrana gelip hemen kapanıyor. Kullandığım kablonun bir ucu HDMI diğer ucu DVI olduğundan sıkıntının kabloda olduğunu düşünmüştüm ama kabloyu değiştirdim genede 1-2 gün sonra aynı hatayı vermeye devam etti. Arkadaşlar sıkıntı nerede olabilir?
Monitörün arka ışığı-floresan bozulmuş olabilir, monitörün logosu geldiğinde telefon ışığıyla ekrana bakıp lcd'de görüntü olup olmadığını kontrol edin.
Monitörün arka ışığı-floresan bozulmuş olabilir, monitörün logosu geldiğinde telefon ışığıyla ekrana bakıp lcd'de görüntü olup olmadığını kontrol edin.
Hocam mönitör düzgün çalışıyor sadece açılırken power tuşuna bir kaç kez bastıktan sonra çalışıyor, power ışığı hemen yanıp sönüyor. Şu da var pc ye bağlamadığımda bu sorun söz konusu değil fakat 2 mönitör kullanıyorum diğerinde böyle bir hata almıyorum. Dikkat ettim sadece monitör uzun süre açılmadığında böyle bir hata veriyor.