Monitörün sağ üst köşesine yakın yerler ufak ufak yanıp sönüyor

berk53

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: İntel Core İ5 12400 Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci

ANAKART: ASUS PRİME H610M-K D4 İntel H610 Soket 1700 DDR4 3200 MHz M.2 Anakart

RAM: XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit PC Ram

DEPOLAMA: Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3600MB Okuma / 1900MB Yazma)

EKRAN KARTI: GİGABYTE GeForce RTX 3060 2.0 EAGLE OC 12GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
Monitör
SAMSUNG 27" LS27AG320NUXUF 1 Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync
Monitörün sağ üst köşesine yakın yerler çok ufak ufak yanıp sönüyor. Görüntü tamamen gitmiyor, sadece çok ufak ufak parlaklık değişimi oluyor. Sebebini bilen varsa yazabilir mi?

Monitörün LED aydınlatması bozuldu bozulacak.

LED aydınlatma diyorum da genelde çok ince spagetti gibi ampüller oluyor onları kastediyorum.

Monitörün LED aydınlatması bozuldu bozulacak.

LED aydınlatma diyorum da genelde çok ince spagetti gibi ampüller oluyor onları kastediyorum.
Sence tamire göndermeli miyim? Yoksa beklemeli miyim? Çünkü monitörü bir süre kapalı tutunca sorun ortadan kalkıyor. Bir süre sonra yeniden başlıyor.

Sence tamire göndermeli miyim? Yoksa beklemeli miyim? Çünkü monitörü bir süre kapalı tutunca sorun ortadan kalkıyor. Bir süre sonra yeniden başlıyor.
Garantisi varsa servisine yolla geç olmadan.
Garanti bitmişse youtube videolarına bakarak çok titizlikle kendin sökme işlemi yapabilsin.
Çünkü göndereceğin çoğu tamirci kaş düzelten yerde gözünü çıkarta bilir.

Ben monitörlerimi kendim söküp tamir ediyorum youtube söküm videolarına bakarak. İkinci eldende eksik parçaları çok ucuza tamin ediyorum genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı