Monitörün sağında siyah boşluk oluştu

Oğuz Şekerci

Hectopat
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi sağ taraftan 2 - 3 santim içeri doğru girdi görüntü ve orada bi çizgi oluştu. Nasıl çözerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bazı yeni kurduğumuz oyunların çözünürlük ayarıyla oynarken ve sonrasında oyundan çıkarken oyun Windows ayarlarını bozabiliyor.

Hangi kablo ile bağlı ekran kartı ve monitör ? Eğer VGA ise Auto tuşuna basın. HDMI ise ekran kartınızın kontrol panelinden Dijital Panel ölçeklendirme ayarını değiştirin.

Vga kullanıyorum. Auto yaptığımda aynı sorun devam ediyor yani o beyaz çizgiyi görüntüden sayıyor.

Auto yapmanıza rağmen durum buysa, sorununuz pek iç açıcı değil... Benim de BenQ marka bir monitörüm vardı ve yaşadığınız sorunun aynısını yaşadım, hatta bu konu hakkında geniş bir araştırmada bulundum. Monitörün içindeki manyetik kısmın bozulması ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. Durum bu olunca da monitörü değiştirmek zorunda kaldım ama siz iyice bir araştırın, ekran kartı sürücünüzden ya da sistemsel bir sorundan dolayı bu durum olabilir ki inşallah öyledir.

Şunu da eklemek isterim.Bilgisayar açılırken anakartın markasının olduğu falan görüntü geliyor ya o kısımda görüntü düzgün fakat windows yazıları gelmeye başladığında bozuluyor.

Şunu da eklemek isterim.Bilgisayar açılırken anakartın markasının olduğu falan görüntü geliyor ya o kısımda görüntü düzgün fakat windows yazıları gelmeye başladığında bozuluyor.

Bende de öyle oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…