Monitörün üst kısmında bir anda beyaz çizgiler oluştu

MugetsuSSD

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi geceler herkese.
Bir anda monitörümün üzerinde beyaz çizgiler oluştu. Sebebini anlayamadığım bir şekilde çok da dikkat ediyorum satın aldığımdan beri. Fakat neden böyle bir şey oldu anlayabilmiş değilim açıkçası. Bilgisayar üzerinden ekran görüntüsü almayı denedim, fakat olmadı.Sayfayı aşağıya indirip, resimlerin üst kısmına baktığımda sorun gözükmüyor. Telefondan çektim mecburen resimleri.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.10_5d780f3d.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.10_5d780f3d.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.10_f18422b2.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.10_f18422b2.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 14
  • WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.11_a0c464a4.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.11_a0c464a4.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.11_bdd280c5.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-14 saat 02.42.11_bdd280c5.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba iyi geceler herkese.
Bir anda monitörümün üzerinde beyaz çizgiler oluştu. Sebebini anlayamadığım bir şekilde çok da dikkat ediyorum satın aldığımdan beri. Fakat neden böyle bir şey oldu anlayabilmiş değilim açıkçası. Bilgisayar üzerinden ekran görüntüsü almayı denedim, fakat olmadı.Sayfayı aşağıya indirip, resimlerin üst kısmına baktığımda sorun gözükmüyor. Telefondan çektim mecburen resimleri.
Hayalet ekrana benziyor birazda, en son gözüken herşeyi tekrar ediyor mu?

Garantisi varsa götürmek iyi olur.

Arkadaşlar şöyle bir şey olmaya başladı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar şöyle bir şey olmaya başladı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video ile beraber garantiye direk yollayın, iade veya değişim iyi olur.

Biraz araştırdım. Adaptör veya DisplayPort kabloda sorun olabileceğini söylüyorlardı. İzlediğim videolarda. Multimetrem de vardı. Ölçüm yaptım ve 20.44 v sabit ölçtü. Hiç oynama olmadı. Acaba kablolarda sorun olmuş olma olasılığı var mı?

Biraz araştırdım. Adaptör veya DisplayPort kabloda sorun olabileceğini söylüyorlardı. İzlediğim videolarda. Multimetrem de vardı. Ölçüm yaptım ve 20.44 v sabit ölçtü. Hiç oynama olmadı. Acaba kablolarda sorun olmuş olma olasılığı var mı?
Olabilir. Farklı kablo ile deneyin isterseniz. Voltaj değeri için ise monitörün özelliklerine bakın, çoğunlukla orada yazar kaç çekmesi gerektiği.

Olabilir. Farklı kablo ile deneyin isterseniz. Voltaj değeri için ise monitörün özelliklerine bakın, çoğunlukla orada yazar kaç çekmesi gerektiği.

Peki çok teşekkür ederim. Hemen bir bakayım.

Arkadaşlar konuya tekrar yazmak istemezdim. Lakin, monitörüm dün akşamdan beri normale döndü, kendi kendine. Anlam veremediğim bir şekilde hem de. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Peki çok teşekkür ederim. Hemen bir bakayım.

Arkadaşlar konuya tekrar yazmak istemezdim. Lakin, monitörüm dün akşamdan beri normale döndü, kendi kendine. Anlam veremediğim bir şekilde hem de. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam size kalmış, kablolardan veya sizin prizin verdiği voltajdan filan kaynaklı değilse tekrar yapma olasılığı var. Ne zaman yapar bilemem ama eğer monitör sıkıntılı ise başınızı ileride ağrıtır.

Geri
Yukarı