Monitor dahil 60 bin TL bütçeli sistem tavsiyesi

lethios

Femtopat
Daha fazla  
Hem oyunlarda güzel performans gösterecek, hem de iş için kullanılacak monitor dahil 60 bin TL bütçeli sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata AMD tabanlı ve her şey dahil iyi bir sistem kurulabilir siz ne istiyorsunuz AMD mi NVIDIA mı?

hem hikaye tabanlı hem online piyasadaki güncel oyunları oynamak istiyorum. Sistem rengi siyah olsun tercihen amd tabanlı olmasını istiyorum.

Hangi oyunları oynayacaksın ve sistem rengi ne olacak?
Bu fiyata AMD tabanlı ve her şey dahil iyi bir sistem kurulabilir siz ne istiyorsunuz AMD mi NVIDIA mı?
bildirim gitmedi sanırım bir daha yazayım.

Son düzenleme:
Tek tek toplamak bir tık daha iyi parçalarla olabilir.

Tek tek toplamak bir tık daha iyi parçalarla olabilir.

Evet katılıyorum eğer ilk bilgisayarı olacaksa tavsiye sistem ve hazır toplama olarak alması daha iyi olur eğer tek tek alıcaksa tanıdık bir bilgisayarcı varsa ona da toplatabilir.

Evet katılıyorum eğer ilk bilgisayarı olacaksa tavsiye sistem ve hazır toplama olarak alması daha iyi olur eğer tek tek alıcaksa tanıdık bir bilgisayarcı varsa ona da toplatabilir.
Benim donanım bilgim yok maalesef o yüzden ben de tavsiye sistem düşünüyorum ama bilenler olarak fikrinizi almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…