X Xaxix34 Megapat Katılım 10 Mart 2017 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Bilgisayarımdan görüntü gelmiyordu RAM'lerden dolayı. RAM'leri taktım. Bu sefer ekran rengarenk oluyor, sonrası yok. Yardım edecek birileri var mı? Projem yarıda kesildi. Dosya Ekleri 20201209_150049.jpg 78,4 KB · Görüntüleme: 111
Bilgisayarımdan görüntü gelmiyordu RAM'lerden dolayı. RAM'leri taktım. Bu sefer ekran rengarenk oluyor, sonrası yok. Yardım edecek birileri var mı? Projem yarıda kesildi.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Aralık 2020 #2 Memtest 86 ile RAM testi yap. RAM'lerde sorun görülmezse RAM'leri çıkar ve başka bir slota tak. Bu arada ekranda oluşan desen güzelmiş. Artı 0 Eksi
Memtest 86 ile RAM testi yap. RAM'lerde sorun görülmezse RAM'leri çıkar ve başka bir slota tak. Bu arada ekranda oluşan desen güzelmiş.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #3 Ekran kartınız bozulmuş olabilir veya monitör. Yahya Nuroğlu dedi: Memtest 86 ile RAM testi yap. RAM'lerde sorun görülmezse RAM'leri çıkar ve başka bir slota tak. Bu arada ekranda oluşan desen güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Nyan cat gibi . Artı 0 Eksi
Ekran kartınız bozulmuş olabilir veya monitör. Yahya Nuroğlu dedi: Memtest 86 ile RAM testi yap. RAM'lerde sorun görülmezse RAM'leri çıkar ve başka bir slota tak. Bu arada ekranda oluşan desen güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Nyan cat gibi .