Monsfit whey protein alınır mı?

ae12

Decapat
Daha fazla  
Aslında Scitec (3000 TL) almayı düşünüyordum ama çok aroma seçeneği yok, o yüzden Proteinocean'dan whey protein paketi (2500 TL) almaya karar vermiştim. Zaten 500 TL kadar daha ucuz ve gramajlar aynı. Sonra Instagram'da gördüm, monsfit markasını ve aynı gramajı Proteinocean'dan 500 TL daha ucuza (2000 TL) sattıklarını gördüm. Hepsi 2400 gr, sizce alınır mı? Bir de SSN var o da bayağı uygun sizce hangisini alayım?

Son düzenleme:
Aslında Scitec (3000 TL) almayı düşünüyordum ama çok aroma seçeneği yok, o yüzden Proteinocean'dan whey protein paketi (2500 TL) almaya karar vermiştim. Zaten 500 TL kadar daha ucuz ve gramajlar aynı. Sonra Instagram'da gördüm, monsfit markasını ve aynı gramajı Proteinocean'dan 500 TL daha ucuza (2000 TL) sattıklarını gördüm. Hepsi 2400 gr, sizce alınır mı? Bir de SSN var o da bayağı uygun sizce hangisini alayım?
Bir arkadaşım SSN kullandı, böbreklerinde iltahap oluştu. Bu instada gördüklerini alma dahi, hepsi ne olduğu belirsiz markalar. Bana kalırsa HIQ'dan 2 kiloluk paketi al. 66 servis, biraz pahalı ama kaliteli.

Bir arkadaşım SSN kullandı, böbreklerinde iltahap oluştu. Bu Instagram'da gördüklerini alma dahi, hepsi ne olduğu belirsiz markalar. Bana kalırsa HIQ'dan 2 kiloluk paketi al. 66 servis, biraz pahalı ama kaliteli.

Scitec almaya karar verdim HIQ ile fiyatları çok yakın ve Scitec dünya çapında kendini kanıtlamış global bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı