Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #21 Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın.
Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #22 Web dedi: Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın. Genişletmek için tıkla... Ofis muhabbeti yine. Herkesin zaten ofisi var.
Web dedi: Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın. Genişletmek için tıkla... Ofis muhabbeti yine. Herkesin zaten ofisi var.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #23 Web dedi: Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın. Genişletmek için tıkla... Yav arkadaşım ne övdün be. Biz sanki laptopu alıp kapının üstüne oturup oynuyoruz Allah Allah. Burada bize marka övücülüğü yapma. Attığım Acer'ı ve düşündüğün Lenovo'yu alabilirsin inan hayal kırıklığı yaşamazsın @Egelen
Web dedi: Ofisime 12 tane aldım. Hiçbirinde sorun yok. İlk günkü gibi. Bakmasını kullanmasını bilmeyenler almasın, kullanmasın. Genişletmek için tıkla... Yav arkadaşım ne övdün be. Biz sanki laptopu alıp kapının üstüne oturup oynuyoruz Allah Allah. Burada bize marka övücülüğü yapma. Attığım Acer'ı ve düşündüğün Lenovo'yu alabilirsin inan hayal kırıklığı yaşamazsın @Egelen
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #24 A5 v15.8.3 almalısın.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #25 Acaba neden diğer markalar yıllardır ayakta ve çok satıyor ve neden Monster önerilmez diye bir düşün?
Acaba neden diğer markalar yıllardır ayakta ve çok satıyor ve neden Monster önerilmez diye bir düşün?
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #26 Web dedi: A5 v15.8.3 almalısın. Genişletmek için tıkla... Yav Allah aşkına git işine ya. @Egelen Hocam attığım Acer'ı ya da Lenovo'yu alabilirsin.
Web dedi: A5 v15.8.3 almalısın. Genişletmek için tıkla... Yav Allah aşkına git işine ya. @Egelen Hocam attığım Acer'ı ya da Lenovo'yu alabilirsin.
E Egelen Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #27 Eren1661 dedi: Yav Allah aşkına git işine ya. @Egelen Hocam attığım Acer'ı ya da Lenovo'yu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam öyle yapacağım da son saniye önüme şöyle bir şey çıktı. https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.80.8 buna da bir bakabilirseniz güzel olur.
Eren1661 dedi: Yav Allah aşkına git işine ya. @Egelen Hocam attığım Acer'ı ya da Lenovo'yu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam öyle yapacağım da son saniye önüme şöyle bir şey çıktı. https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.80.8 buna da bir bakabilirseniz güzel olur.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #28 Egelen dedi: Hocam öyle yapacağım da son saniye önüme şöyle bir şey çıktı. https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.80.8 buna da bir bakabilirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu ve 60Hz. Aynı zamanda darboğaz yapıyor. Lenovo almanız tavsiyemdir.
Egelen dedi: Hocam öyle yapacağım da son saniye önüme şöyle bir şey çıktı. https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.80.8 buna da bir bakabilirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu ve 60Hz. Aynı zamanda darboğaz yapıyor. Lenovo almanız tavsiyemdir.
E Egelen Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #29 Radeon RX 5500M dedi: Isınma sorunlu ve 60Hz. Aynı zamanda darboğaz yapıyor. Lenovo almanız tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam, lenovo'yu alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için.
Radeon RX 5500M dedi: Isınma sorunlu ve 60Hz. Aynı zamanda darboğaz yapıyor. Lenovo almanız tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam, lenovo'yu alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için.
F Fahrettin D**** Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 185 6 Şubat 2021 #30 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Acaba neden diğer markalar yıllardır ayakta ve çok satıyor ve neden Monster önerilmez diye bir düşün? Genişletmek için tıkla... Aldın mıda önermiyorsun keşke alanlara sorsan
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Acaba neden diğer markalar yıllardır ayakta ve çok satıyor ve neden Monster önerilmez diye bir düşün? Genişletmek için tıkla... Aldın mıda önermiyorsun keşke alanlara sorsan