Monster Abra 17.2.3 sıcaklık değerleri

• Konuyu başlatan Tyget
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 897

Tyget

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bundan 4 ila 5 gün önce Hepsiburada'dan Monster Abra 17.2.3 aldım. Apex Legends oyununda en yüksek ayarlarda(4 GB VRAM sınırları içerisinde) bu şekilde sıcaklık değerleri elde ettim. Bu arada maksimum işlemci kullanımını güç ayarlarından maksimum %99'a çektim. %99 ve %100 arasında gözle görülür bir FPS farkı yokken ısı 20-30 derece fark etti. Laptopumun şu anki sıcaklık değerleri kabul edilebilir mi yoksa ek olarak bir soğutucu almaya ihtiyaç var mı?

20230117225229_1.jpg

20230117225113_1.jpg

20230117225110_1.jpg

20230117225145_1.jpg

Yani eh işte, GPU çok sıcak gibi geldi bana. Ben fabrikasyon macunlara güvenmediğim için sürekli olarak yeni laptop aldığım zaman macunu Mx-4 ile ya da NT-H1 ile değiştiriyorum. İsterseniz deneyin. Benim Laptop RDR2 Ultra Full HD oynatırken CPU 60, GPU 70 derece.

Hocam bence segmentine göre iyi sizce? Ayriyetten de çok ses yapıyor mu hocam?
Oyuna girince fanlar çalışınca doğal olarak biraz ses oluyor ama öyle abartıldığı gibi uçak motoru gibi değil.
Yani eh işte, GPU çok sıcak gibi geldi bana. Ben fabrikasyon macunlara güvenmediğim için sürekli olarak yeni laptop aldığım zaman macunu Mx-4 ile ya da NT-H1 ile değiştiriyorum. İsterseniz deneyin. Benim Laptop RDR2 Ultra Full HD oynatırken CPU 60, GPU 70 derece.
Termal macun değişimi yaparsam garanti kapsamı dışında kalır.

Oyuna girince fanlar çalışınca doğal olarak biraz ses oluyor ama öyle abartıldığı gibi uçak motoru gibi değil.

Termal macun değişimi yaparsam garanti kapsamı dışında kalır.
Yok öyle bir şey. Kafana göre aç kapa bilgisayarını. Monster her halükarda garantiye devam ediyor. İstersen arayıp dediğimi onaylatabilirsin kendilerine.

Son düzenleme:
Yok öyle bir şey kafana göre aç kapa bilgisayarını Monster her halükarda garantiye devam ediyor, istersen arayıp dediğimi onaylatabilirsin kendilerine.
Monster Ankara bayisinde 6 ayda bir bakım etabında kendi macunumu getirsem onu kullansanız olur mu diye sormuştum ve olumsuz cevap vermişlerdi. Yine de arayıp sorayım teşekkürler.

Monster Ankara bayisinde 6 ayda bir bakım etabında kendi macunumu getirsem onu kullansanız olur mu diye sormuştum ve olumsuz cevap vermişlerdi. Yine de arayıp sorayım teşekkürler.
Sonradan olayı değiştirdiler ise bilmiyorum ben her 3 ayda bir bilgisayarımı söker takardım kasası kırılınca bana yeni bilgisayar bile vermişlerdi. Oradaki arkadaş yanlış biliyor olabilir desteğe sorun kesin cevabı onlar daha iyi bilirler.

Acaba termal macunu değiştirsek, ilerde bir sorun olsa servis anlar mı? Özellikle kryonaut falan kullanırsak. Birde termal padler gidiyor mu sökünce? Yenilemek gerekiyor mu? Çünkü onların değişiminde kesin anlarlar artık :D

Acaba termal macunu değiştirsek, ilerde bir sorun olsa servis anlar mı? Özellikle kryonaut falan kullanırsak. Birde termal padler gidiyor mu sökünce? Yenilemek gerekiyor mu? Çünkü onların değişiminde kesin anlarlar artık :D
Termal pedlere bir şey olmuyor sıvı metalden kaynaklı bir sorun olursa çözmezler o direkt modifiye etmeye benziyor. Termal macunu değiştirirseniz sadece ve bir yeri kırmazsanız hem anlamazlar hem de sormazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı