Monster Abra 2021 modelleri nasıldır?

Hocam bir Abra A5 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Eğer bütçeniz var ise daha iyisi bulunabilir. Bence kasası iyi. Soğutma idare eder ancak benim tavsiyem soğutucu ile kullanmanız bu şekilde herhangi bir ısınma sıkıntısı yaşamayacağınızı düşünüyorum. Ekran açısından sıkıntıları olabiliyor (ışık sızması, ölü piksel). Benim kullandığım cihazda bir sıkıntı mevcut rahatsız etmeyecek şekilde mouse hareket ettirince ufak bir cızırtı sesi gibi bir ses o da pek bir dert değil benim açımdan.
 
Şansına da bağlı olmakla birlikte ben ölü piksel ve ışık sızması sorunu yaşadım ışık sızması benim için çok sorun değildi ama ölü piksel için iade ettim şimdi daha Monster almam yani Lenovo'lara bak.
 
Şansına da bağlı olmakla birlikte ben ölü piksel ve ışık sızması sorunu yaşadım ışık sızması benim için çok sorun değildi ama ölü piksel için iade ettim şimdi daha Monster almam yani Lenovo'lara bak.
Eklemeyi unutmuşum; ASUS TUF, Lenovo, Acer NİTRO 5 serisi var bu fiyat bandında onlara bakın hocam.
 
Bütçem 8 civarları ve gerçekten diğer firmalara göre fiyatları gayet uygun. Abra A5 V15.10 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Tercih edeceğim model ise bu. 2-3 ay sonrasında SSD ve RAM takviyesi yapacağım. Tek şüphem acaba bu laptop beni yıllarca götürür mü şüphelerim var.
Hocam bu laptop bende var Valorant'ta ekran kartı sürücüleri güncel olmadığı halde orta ayarlarda 160-200 FPS alıyorum. Tabi ki 2x8 RAM ile kullanıyorum.
 
Monster laptoplarının seveni çok, sevmeyeni çok. Gerçekten düşündürüyor bu durum beni. Bilgisayarımı gerçekten özenle kullanan birisiyimdir. Monster'in tek kötü özelliği kasasının düşük kalitede olması mıdır yoksa performans açısından çok büyük eksileri var mıdır? Garantisi biter bitmez sorunların boy gösterdiğini yazanlar olmuş yıllardır çok iyi kullandığını yazanlar olmuş? Monster Abra'nın 2021 modellerinin kalitesi ve performansı nasıldır? Gerçekten alınmaz derecede midir?

2017'de aldığım Monster Abra laptopımın garantisi bittikten 2 ay sonra anakartı yandı. Hem de ağır kullanmadığım halde. Bilginiz olsun.
 
Abra a7. tam tamına 1 yıl oldu alalı ve 4 keredir ekran sorunu yaşıyorum. Ekran kayboluyor. Servise her defasında git, saatlerce uğraş yap, geri gel ve 2 ay sonra yine aynı şey olsun.

Uzak durun. Ben 5 kuruş fazla verdim sorun yaşamam diye lakin inanın artık bilgisayarla uğraşmaktan iş kaybım çok oldu. Şimdi gidip, yanıma medyadan bir arkadaşımı da alıp kapısında kıracağım artık o seviyeye geldim. Lanet olsun aldığım güne.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı