Monster Abra A5 13.1 açılırken ve kapanırken çınlama sesi

ı love you

Hectopat
Monster Abra A5 13.1 kullanıyorum. PC kapanırken ve açılırken içinden kısık sesle bir çınlama sesi geliyor. Ve kapanırken kapata bastığım zaman 10-15 saniyede kapanıyor. Bu normal bir süre mi ve o ses normal mi?

Sanırsam sistemde SSD yok, ondan dolayı süreler çok anormal gözükmüyor. Ses konusu ise muhtemelen fanlardan geliyordur diye düşünüyorum.

SSD var ama şarjda değilken bu değer oluyor. Ben onu eklemeyi unutmuşum.
Anladım hocam, şarjda iken deneyin boot süresi 8-10 saniye arasındaysa bence normaldir. Ses konusu dediğim gibi fanlardan olabilir, belki coil whine vardır. Acaba bilgisayarınızı en son ne zaman temizlediniz? Yani temizlemekten kastım arka kapağı açıp fanların tozunu alma vs.

Anladım hocam, şarjda iken deneyin boot süresi 8-10 saniye arasındaysa bence normaldir. Ses konusu dediğim gibi fanlardan olabilir, belki coil whine vardır. Acaba bilgisayarınızı en son ne zaman temizlediniz? Yani temizlemekten kastım arka kapağı açıp fanların tozunu alma vs.
Tam olarak açmadım fakat bilgisayarın altındaki fan çıkışından elektrikli süpürgeyle hava verdim. 2 ay falan oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı