MONSTER ABRA A5 V1.1.2 15.6 alınası bir laptop mu?

hsyn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6 laptop almayı düşünüyorum. Sizce f/p olarak iyi midir? Her konuda MSI al felan diyorlar. MSI bu laptopa göre pahalı durumda. Onun için yukarıda belirtiğim laptopu alacağım. Sizce f/p olarak iyi midir? 3-5 yıl iş görür mü? Sizin de fikrinizi almak isterim.
Bütçe 2500 TL.
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör Bey sizin de fikrinizi almak isterim.

Şimdiden fikrini paylaşanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdakiler MSI'dan para mı alıyor ? Sanki monster kalitesiz mi ? MSI'nın servisine bin basar. Kardeşim sen monster al. Burdakiler fanboy.

Sen laf mı sokmaya çalışıyorsun, anlamadım? Ben şahsi görüşümü sürekliyorum.

@Silinen üye Kardeşim önerin için çok saol ama ben kararımı Monster'dan yana aldım. izin önerdiğiniz laptoptan 1 tık ileride.
@Hüptürük Kardeşim sende çatışma çıkartmassan sevinirim.

Farketmez kardeşim Monster de iyidir, ben kötü demedim ki zaten ben olsam kafayı yerdim iyi bir laptop alacağım diye. Her ikisi de iyidir. Aslında MONSTER' i severim.

Farketmez kardeşim Monster de iyidir, ben kötü demedim ki zaten ben olsam kafayı yerdim iyi bir laptop alacağım diye. Her ikisi de iyidir. Aslında MONSTER' i severim.
Bende para olsa düşünmeden MSI G70 çekerim ama o kadar param olmadığından Monster f/p geldi açıkçası.

Arkadaşlar soruma cevap alamadım. Bilen, kullanan kişiler tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…