Y YaBGus Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 45 30 Eylül 2022 #1 Monster Abra A5 v11.1 laptop için SSD almayı düşünüyordum ama uyumlu olur mu emin olamadığım için size sormak istedim. Bu SSD uyumlu mu mesela değilse önerileriniz nelerdir? Ssd link Dosya Ekleri IMG_20220930_112240.jpg 84,4 KB · Görüntüleme: 85
Monster Abra A5 v11.1 laptop için SSD almayı düşünüyordum ama uyumlu olur mu emin olamadığım için size sormak istedim. Bu SSD uyumlu mu mesela değilse önerileriniz nelerdir? Ssd link
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 30 Eylül 2022 #2 YaBGus dedi: Monster Abra A5 v11.1 laptop için SSD almayı düşünüyordum ama uyumlu olur mu emin olamadığım için size sormak istedim. Bu SSD uyumlu mu mesela değilse önerileriniz nelerdir? Ssd link Genişletmek için tıkla... SSD Uyar ama Bilgisayarın GEN3 desteklediği için M2 ssd den tam performans alamazsın. Maksimum 1600/MB/S hızlara ulaşır.
YaBGus dedi: Monster Abra A5 v11.1 laptop için SSD almayı düşünüyordum ama uyumlu olur mu emin olamadığım için size sormak istedim. Bu SSD uyumlu mu mesela değilse önerileriniz nelerdir? Ssd link Genişletmek için tıkla... SSD Uyar ama Bilgisayarın GEN3 desteklediği için M2 ssd den tam performans alamazsın. Maksimum 1600/MB/S hızlara ulaşır.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 30 Eylül 2022 #3 O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? genslife dedi: SSD Uyar ama Bilgisayarın GEN3 desteklediği için M2 ssd den tam performans alamazsın. Maksimum 1600/MB/S hızlara ulaşır. Genişletmek için tıkla... 1600 değil. Gen3 ile 4000 MBps’ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD’den tam performans alabilir yani.
O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? genslife dedi: SSD Uyar ama Bilgisayarın GEN3 desteklediği için M2 ssd den tam performans alamazsın. Maksimum 1600/MB/S hızlara ulaşır. Genişletmek için tıkla... 1600 değil. Gen3 ile 4000 MBps’ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD’den tam performans alabilir yani.
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 30 Eylül 2022 #4 metaphroz dedi: O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? 1600 değil. Gen3 ile 4000 MBps’ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD’den tam performans alabilir yani. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim bilgiyi Monster'in kendisinden bizzat kendi cihazım için teyit aldım. M2 SSD çalışır fakat tam performans alamazsınız.
metaphroz dedi: O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? 1600 değil. Gen3 ile 4000 MBps’ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD’den tam performans alabilir yani. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim bilgiyi Monster'in kendisinden bizzat kendi cihazım için teyit aldım. M2 SSD çalışır fakat tam performans alamazsınız.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 30 Eylül 2022 #5 genslife dedi: Belirttiğim bilgiyi Monster'in kendisinden bizzat kendi cihazım için teyit aldım. Genişletmek için tıkla... PCI-e 3.0 desteklediği yazıyor. Model farketmeksizin 3.0 destekleyen her bilgisayar 4000’e kadar hız verebilir. Şimdi fark ettim. M2 SATA destekliyormuş, NVMe değil. Son düzenleme: 30 Eylül 2022
genslife dedi: Belirttiğim bilgiyi Monster'in kendisinden bizzat kendi cihazım için teyit aldım. Genişletmek için tıkla... PCI-e 3.0 desteklediği yazıyor. Model farketmeksizin 3.0 destekleyen her bilgisayar 4000’e kadar hız verebilir. Şimdi fark ettim. M2 SATA destekliyormuş, NVMe değil.
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 30 Eylül 2022 #6 metaphroz dedi: PCI-e 3.0 desteklediği yazıyor. Model farketmeksizin 3.0 destekleyen her bilgisayar 4000’e kadar hız verebilir. Şimdi fark ettim. M2 SATA destekliyormuş, NVMe değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar M2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor.
metaphroz dedi: PCI-e 3.0 desteklediği yazıyor. Model farketmeksizin 3.0 destekleyen her bilgisayar 4000’e kadar hız verebilir. Şimdi fark ettim. M2 SATA destekliyormuş, NVMe değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar M2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 30 Eylül 2022 #7 genslife dedi: Bilgisayar M2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet M2 SATA olduğunu fark etmedim. Dediğiniz gibi SSD uyar ama tam hızını alamaz.
genslife dedi: Bilgisayar M2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet M2 SATA olduğunu fark etmedim. Dediğiniz gibi SSD uyar ama tam hızını alamaz.
Y YaBGus Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 45 30 Eylül 2022 #8 metaphroz dedi: O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? 1600 değil. Gen3 ile 4000 Mbps'ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD'den tam performans alabilir yani. Genişletmek için tıkla... Bütçem maksimum 2000 TL civarları. genslife dedi: Bilgisayar M.2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor. Genişletmek için tıkla... Şu an tam anlayamadım ürün tam olarak çalışıyor mu? Başka ürün önerilerine de açığım.
metaphroz dedi: O SSD uyar ama önermem. Pek iyi değil. Tam bütçeniz nedir? 1600 değil. Gen3 ile 4000 Mbps'ye kaar hız alabilirsiniz. O SSD'den tam performans alabilir yani. Genişletmek için tıkla... Bütçem maksimum 2000 TL civarları. genslife dedi: Bilgisayar M.2 SATA ama NVMe takıp çalıştırabiliyorsunuz. Okuma yazma hızı düşük oluyor. Genişletmek için tıkla... Şu an tam anlayamadım ürün tam olarak çalışıyor mu? Başka ürün önerilerine de açığım.
G genslife Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 5 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 30 Eylül 2022 #9 YaBGus dedi: Bütçem maksimum 2000 TL civarları. Şu an tam anlayamadım ürün tam olarak çalışıyor mu? Başka ürün önerilerine de açığım. Genişletmek için tıkla... Ürün bilgisayarınızda çalışır. Fakat bu üründe yazan hızlara ulaşamazsınız. Bilgisayarınız normal M2 sata portu ile çalıştığı için.
YaBGus dedi: Bütçem maksimum 2000 TL civarları. Şu an tam anlayamadım ürün tam olarak çalışıyor mu? Başka ürün önerilerine de açığım. Genişletmek için tıkla... Ürün bilgisayarınızda çalışır. Fakat bu üründe yazan hızlara ulaşamazsınız. Bilgisayarınız normal M2 sata portu ile çalıştığı için.
Y YaBGus Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 45 30 Eylül 2022 #10 genslife dedi: Ürün bilgisayarınızda çalışır. Fakat bu üründe yazan hızlara ulaşamazsınız. Bilgisayarınız normal M.2 SATA portu ile çalıştığı için. Genişletmek için tıkla... Onda bir sorun yok. Peki yerine önerebileceğiniz başka bir model var mı?
genslife dedi: Ürün bilgisayarınızda çalışır. Fakat bu üründe yazan hızlara ulaşamazsınız. Bilgisayarınız normal M.2 SATA portu ile çalıştığı için. Genişletmek için tıkla... Onda bir sorun yok. Peki yerine önerebileceğiniz başka bir model var mı?