Enes Tayboğa Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Monster almayı düşünüyorum. Ama RGB aydınlatmalı diyor fakat herhalde tek renk. Tam bilgim yok. Klavyeye her rengi atayabiliyor muyuz? Laptop'ın böyle bir özelliği var mı?
Merhaba arkadaşlar. Monster almayı düşünüyorum. Ama RGB aydınlatmalı diyor fakat herhalde tek renk. Tam bilgim yok. Klavyeye her rengi atayabiliyor muyuz? Laptop'ın böyle bir özelliği var mı?
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #2 Sitelerinde gerekli açıklama mevcut. Aydınlatmalı klavye olarak geçiyor. Farklı renk kombinasyonları sunmuş.
Sitelerinde gerekli açıklama mevcut. Aydınlatmalı klavye olarak geçiyor. Farklı renk kombinasyonları sunmuş.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Şubat 2018 #3 Benim aldığım zamanda sadece beyaz aydınlatma vardı fakat artık RGB klavye kullanıyorlar.
Enes Tayboğa Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #4 Peki tuşlara farklı renkleri atayabiliyor muyuz?
mustafa0735 Hectopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #5 Yanlış Bilgilendirme! Enes Tayboğa dedi: Peki tuşlara farklı renkleri atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bu özellik sadece MSI laptoplarda var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2018
Enes Tayboğa dedi: Peki tuşlara farklı renkleri atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bu özellik sadece MSI laptoplarda var.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Şubat 2018 #6 Enes Tayboğa dedi: Peki tuşlara farklı renkleri atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Klavye 3 bölgeye ayrılmış durumda sol, sağ ve orta bölme bu 3 kısma farklı renk verebiliyorsunuz ya da tüm klavyeyi tek bir renk yapabiliyorsunuz.
Enes Tayboğa dedi: Peki tuşlara farklı renkleri atayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Klavye 3 bölgeye ayrılmış durumda sol, sağ ve orta bölme bu 3 kısma farklı renk verebiliyorsunuz ya da tüm klavyeyi tek bir renk yapabiliyorsunuz.