Monster Abra A5 v13.1.3 alınır mı?

Alınabilir ancak istenen kullanım süresine göre değişebilir ve 8 GB Ram ne kadar yeterli olsada bazı yüksek oyunlarda bu Ram miktarı aşılıp droplara sebep olabiliyor. Aynı zamanda yükleyeceklerinize de bağlı olarak sadece 480 GB SSD'nin yeterli olacağını zannetmiyorum. Fiyatlar aldı başını gidiyor.
Ve dediğiniz gibi 1050Tİ modeller bulunabiliyor bu fiyata
8 GB RAM konusunda daha fazla bildikleriniz varsa söyleyebilir misiniz? Arkadaşımda PC var drop giriyor RAM yüzünden o yüzden bildiklerimi söyledim.
Bütçenizi söylerseniz önerilerde bulunabiliriz

Son düzenleme:
Alınabilir ancak istenen kullanım süresine göre değişebilir ve 8 GB Ram ne kadar yeterli olsada bazı yüksek oyunlarda bu Ram miktarı aşılıp droplara sebep olabiliyor. Aynı zamanda yükleyeceklerinize de bağlı olarak sadece 480 GB SSD'nin yeterli olacağını zannetmiyorum. Fiyatlar aldı başını gidiyor.

Ve dediğiniz gibi 1050Tİ modeller bulunabiliyor bu fiyata
8 GB RAM konusunda daha fazla bildikleriniz varsa söyleyebilir misiniz? Arkadaşımda PC var drop giriyor RAM yüzünden o yüzden bildiklerimi söyledim.
Bütçenizi söylerseniz önerilerde bulunabiliriz
en yüksek 5000 tl . Yardımcı olursanız çok sevinirim . Karar veremiyorum bir türlü
Trendyol iade sıkıntılı olduğunu söylüyorlar genellikle . Başka sitelerden daha iyilerini bulabilirseniz lütfen buraya yanıt olarak yazar mısınız ? Baya kararsız kaldım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı