Monster Abra A5 V13.2 Oyunlarda Nvidia'nın Çalışmasını Sağlamak

eyup357

Hectopat
Monster Abra A5 V13.2 Kullanmaktayım, HDMI ile görüntü çıkışı aldığımda sadece HDMI ile bağlanılan ekranı seçersem Intel'i tamamen devre dışı kalıyor ve pencereli Modda oynadığım oyunlardaki FPS düşüşleri yok oluyor ben bu çıkışı direkt Laptop ekranında almam mümkün mü ya da tamamen Intel'i kapatmam gerek. Yoksa pencere modda oynadığım oyunlar takılmaya veya FPS düşüşüne neden oluyor, sonuçta veriyi işleyen Nvidia olsa da çıkış Intel'in üstünde, bu da ekstra işlem anlamına geliyor. Sistem ne kadar güçlü olursa olsun Intel'in en ufak tutarsızlığında oyunlara veya uygulamalara yansıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yıllarda çıkmış Abra serilerinde İntel ekran kartı devre dışı bırakılmıyor. Optimus özelliği her oyunda olmasa bile kimi oyunlarda pencere modunda dediğin tarzda sıkıntılar yapıyor. O oyunları tam ekran şeklinde oynamak tek çözüm. CS:GO'da bu sorun varken, PUBG'de sıkıntı olmuyor mesela, enteresan. :)

PUBG oyununa yama geldiğinde otomatik olarak her girdiğimde tam ekran (pencere modu) açılıyordu ben de her seferinde ALT+ENTER yapıyordum aralarında 20 FPS fark ve Drop oranı çok çok aza iniyordu 8 GB RAM var zaten PUBG RAM'i sağlam kullandığını düşünürsek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı