Monster Abra A5 v13.4 mavi ekran hatası

Driver setini intel üzerinden yeni güncelledim sfc komutunu uyguladım bir sorun çıkmadı Easy Anti-Cheat yazılımı denetim masasında çıkmıyor ram sorunu olma ihtimali var mı?

Driver setini Intel üzerinden yeni güncelledim SFC komutunu uyguladım bir sorun çıkmadı Easy Anti-Cheat yazılımı denetim masasında çıkmıyor RAM sorunu olma ihtimali var mı?

Ses ağ sürücüsünü de güncelleyin. Fortnite Battle Royale, Rust, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands ve Watch Dogs, Far Cry 5 bu oyunlardan kaç tanesi varsa hepsini silin. Easy Anti-Cheat onlar ile beraber siliniyor.

Bu dediklerinizden sadece rust var fakat sonra indiremeyeceğim anlamına mı geliyor bu her zaman aynı sorunu mu yapacak yani?

Bu dediklerinizden sadece Rust var fakat sonra indiremeyeceğim anlamına mı geliyor bu her zaman aynı sorunu mu yapacak yani?

Hayır. Şimdilik kaldırın. Sonra geri indirteceğim. Şimdilik argümanları uygulayın. Yeni dump dosyası alırsanız paylaşırsanız. Ne zaman ki bir süre mavi ekran almadınız. O zaman indirebilirsiniz.

Monster Abra A5 v13.4, 2666MHz 8 GB RAM, i7 8750h işlemci, 4 GB 1050 Ti ekran kartı, Windows 10 Pro.

Minidump: Desktop.rar

YouTube videosu izlerken mavi ekran hatası aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…