Monster Abra A5 V13.4 Mojave Kurulumunda "EndRandomSeed" Hatası

meyvesuyudunyasi

Hectopat
Dünden beri bu hata için uzunca uğraştım fakat daha çözemedim bu hatayı alıyorum sürekli yardım eder misiniz? UHD 630 config seçili iken.
AIDA raporum: MEGA

Son düzenleyen: Moderatör:
Config seçmeyeceksiniz.
Rehberdeki adımları uygulayın.

-v komutu ile başlattım yazılar geçiyor fakat şimdi de böyle gri veya siyah bir ekran geliyor, bazen apple logosuyla beraber. Burada takılı kalıyor ayrıca don't reboot on panic seçeneğini işaretlemezsem yeniden başlıyor.

Şu imajımı test edebilirsiniz cihazınızda (deneyebilirsiniz yani)
Kod:
https://drive.google.com/open?id=1_vL8qm-0CHC-6tV53-wCpb-TN8_4Sy4C
İndiriyorum bakalım.
Hocam gerçekten çalıştı sağolasın ama bu sefer de dil seçme ekranında donuyor. Fareyi hareket ettridiğimde donuk donuk hareket ediyor ama sonra öyle kalıyor.

Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
Bu uyarıyı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…