Monster Abra A5 v15.2 laptop kaça satılır?

Hurycane

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v15.2 laptop yaklaşık 5 buçuk yıldır kullanıyorum ve satmayı düşünüyorum, özellikleri:
Ekran kartı GTX 1650.
İşlemci i7 9750H.
RAM 16 GB.
SSD 480 GB.

Bataryası şiştiği için çıkardım bataryasını, Monster 2000 TL'ye satıyor, batarya fiyatını da çıkarırsak kaç lira eder acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 v15.2 laptop yaklaşık 5 buçuk yıldır kullanıyorum ve satmayı düşünüyorum, özellikleri:
Ekran kartı GTX 1650.
İşlemci i7 9750H.
RAM 16 GB.
SSD 480 GB.

Bataryası şiştiği için çıkardım bataryasını, Monster 2000 TL'ye satıyor, batarya fiyatını da çıkarırsak kaç lira eder acaba?

Bunu buraya yazmak yerine sahibindene bakabilirdin ama ben baktım cihazın piyasasına tabii cihazınızın durumuda önemli ama temiz sorunsuz olanları 14.5 civarından falan başlıyor sizin cihazınız temizse Letgo ve sahibindene 15kdan ilana koyun pazarlıkla 14.5 aceleniz varsa 14'e kadar düşürüp satış yapabilirsiniz. Şimdiden hayırlı satışlar.

Ek Düzenleme: mesaj sonrası dikkat ettiğimde ilanların bazılarının 3 4 hatta 6 7 ay öncesine ait olanların olduğunu bile gördüm aralarında bu ay girilenlerde olsa bu fiyatta satış hızı düşük olabilir duruma göre 13kya da düşürülebilir. bu biraz sizin durumunza kalmış.

Bunu buraya yazmak yerine sahibindene bakabilirdin ama ben baktım cihazın piyasasına tabii cihazınızın durumuda önemli ama temiz sorunsuz olanları 14.5 civarından falan başlıyor sizin cihazınız temizse Letgo ve sahibindene 15kdan ilana koyun pazarlıkla 14.5 aceleniz varsa 14'e kadar düşürüp satış yapabilirsiniz. Şimdiden hayırlı satışlar.

Ek Düzenleme: mesaj sonrası dikkat ettiğimde ilanların bazılarının 3 4 hatta 6 7 ay öncesine ait olanların olduğunu bile gördüm aralarında bu ay girilenlerde olsa bu fiyatta satış hızı düşük olabilir duruma göre 13kya da düşürülebilir. bu biraz sizin durumunza kalmış.
Zaten baktım fakat birebir aynı özelliklerde bulamadığımdan bir de buraya sorayım dedim ayrıca baktığımda 20k ya da satan var dediğiniz gibi 13k 14k ya da satan var zaten acil olarak satmayı düşünmüyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler

Zaten baktım fakat birebir aynı özelliklerde bulamadığımdan bir de buraya sorayım dedim ayrıca baktığımda 20k ya da satan var dediğiniz gibi 13K 14K ya da satan var zaten acil olarak satmayı düşünmüyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Doğru filtreleme ile aynısını 5 dakikada buldum da önemli değil. Dediğim gibi 20k falan bunlar abartı pek ciddiye almayın genelde esnaflar o fiyata koyar vergidir dükkan kıirasdır vs mecbur kar payını yüksek tutmak zorundalar ha yine zor satılır orası ayrı ama siz Max 15k ya satabilirsiniz gibime geliyor sonuçta onlar ilan isteyen 1M diyebilir bir önemi yok bunu unutmayın iyi sosyaller iyi satışlar.

Sahibinden vb sitelerdeki fiyatlara çok takılmayın. Kozmetik olarak bir tık sıkıntılı hddsi olmayan acer nitro 5 9300h gtx 1650'yi 11kya anca satabildim (ekim ayı gibi). Siz de 13 civarına satabilirsiniz diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı