Monster Abra A5 v15.8.3 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

vdm35

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/16qVlNVusl8a5LLwkoZ2SWImtPRv8BFzX/view?usp=sharing
RAM
Samsung 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
SSD veya HDD modeli
Windows kurulu ssd: WDC WDS500G2B0C-00PXH0
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® GTX1650 Ti 4GB GDDR6 1
İşlemci
Intel® Comet Lake Core™ i7-10750H 6C/12T; 12MB L3
Merhaba, Monster laptopumda son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşamaya başladım. Minidump kısmında yakın zamanlı mavi ekran hatalarımı bulamadım, bulduklarımı arşivleyip paylaştım. Deneyimlediğim sorun şu şekilde; oyun oynarken bazen sesler glitchleniyor, 1 FPS'e düşüren FPS droplar yiyorum. Ardından da mavi ekran verip kapanıyor bilgisayar. Oyun dışı da bazen çok fazla Chrome penceresi açık olunca mavi ekran veriyor. Bazen YouTube'da video izlerken fareyi hareket ettirdiğimde hafif donmalar oluyor, aynı sorundan kaynaklı mıdır bilmiyorum paylaşmak istedim. Laptopu düzenli olarak bakıma götürüyorum, en son bakıma verdiğimde BIOS pili değişmişti. Bunun haricinde bir soruna rastlanmamıştı. BIOS pili değiştikten sonra bu mavi ekran alma durumu daha sıklaştı.

En son ki bakımdan laptopumu ilk aldığımda bilgisayarın açılma hızı gayet normaldi. Şimdi açılma hızı da yavaşladı. Sebebi nedir gerçekten anlamıyorum bu sorunların...
Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Bulabildiğim loglar burada: Minidump dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun Valorant kaynaklı. Ve bu genel bir sorun. Çözümü deneyin ve oyuna güncelleme bekleyin.

Not: Görsel paylaşamıyorum sunucu sorunu var.

Sorun Valorant kaynaklı. Ve bu genel bir sorun. Çözümü deneyin ve oyuna güncelleme bekleyin.

Not: Görsel paylaşamıyorum sunucu sorunu var.
Sorunu lol oynarken yaşıyorum. Valorant kaynaklı ise nasıl mavi ekran alabilirim ki?

Sorunu lol oynarken yaşıyorum. Valorant kaynaklı ise nasıl mavi ekran alabilirim ki?
@vdm35 Paylaştığınız dosyalarda güncel minidump dosyayı yok. En sonuncusu 1 Eylül'e ait. Ve onda da Valorant sorunu var.

Ekran görüntüsü 2024-11-03 165416.png

Ekran görüntüsü 2024-11-03 165616.png

Yeni konular

Geri
Yukarı