Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #11 FlyingHopes dedi: Hepsiburada'dan almıştık, ben de bilmiyorum neden Crucial olduğunu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yanlış yazmışım bendeki de Kingston değil Samsung.
FlyingHopes dedi: Hepsiburada'dan almıştık, ben de bilmiyorum neden Crucial olduğunu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Yanlış yazmışım bendeki de Kingston değil Samsung.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #12 Yener K. dedi: Crucial için farklı bir çip görmedim. Genelde Micron kullanıyor. @FlyingHopes. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum bazı markalar farklı çip kullandıkları da oluyordu ondan sordum. Meteret dedi: Anladım hocam. Yanlış yazmışım bendeki de Kingston değil Samsung. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam, güle güle kullanın
Yener K. dedi: Crucial için farklı bir çip görmedim. Genelde Micron kullanıyor. @FlyingHopes. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum bazı markalar farklı çip kullandıkları da oluyordu ondan sordum. Meteret dedi: Anladım hocam. Yanlış yazmışım bendeki de Kingston değil Samsung. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam, güle güle kullanın
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #13 FlyingHopes dedi: Önemli değil hocam, güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sizde güle güle kullanın. Bir sorum olacak görev yöneticisinde RAM hız değeriniz kaç MHz yazıyor?
FlyingHopes dedi: Önemli değil hocam, güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sizde güle güle kullanın. Bir sorum olacak görev yöneticisinde RAM hız değeriniz kaç MHz yazıyor?
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #14 Meteret dedi: Teşekkür ederim hocam sizde güle güle kullanın. Bir sorum olacak görev yöneticisinde RAM hız değeriniz kaç MHz yazıyor? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
Meteret dedi: Teşekkür ederim hocam sizde güle güle kullanın. Bir sorum olacak görev yöneticisinde RAM hız değeriniz kaç MHz yazıyor? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 27 Nisan 2021 #15 FlyingHopes dedi: Eki Görüntüle 994819 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam 2933 MHz yazıyor.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #16 Monster bildiğim kadarıyla 3200 Mhz koyuyor işlemci de 2933 desteklediği için bu hızda çalışıyor, CPU-Z'de 3200 gösteriyor zaten. VİPER34 dedi: Hocam 2933 MHz yazıyor. Genişletmek için tıkla...
Monster bildiğim kadarıyla 3200 Mhz koyuyor işlemci de 2933 desteklediği için bu hızda çalışıyor, CPU-Z'de 3200 gösteriyor zaten. VİPER34 dedi: Hocam 2933 MHz yazıyor. Genişletmek için tıkla...
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #17 FlyingHopes dedi: Eki Görüntüle 994819 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bendeki de aynı şekilde. Teknik servis ile konuşup RAM arttırımını o şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Ben de öyle yapacağım muhtemelen haziran ayında.
FlyingHopes dedi: Eki Görüntüle 994819 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bendeki de aynı şekilde. Teknik servis ile konuşup RAM arttırımını o şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Ben de öyle yapacağım muhtemelen haziran ayında.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 27 Nisan 2021 #18 FlyingHopes dedi: Monster bildiğim kadarıyla 3200 MHz koyuyor işlemci de 2933 desteklediği için bu hızda çalışıyor, CPU-Z'de 3200 gösteriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım (OC) ile tamadır alabilirsiniz.
FlyingHopes dedi: Monster bildiğim kadarıyla 3200 MHz koyuyor işlemci de 2933 desteklediği için bu hızda çalışıyor, CPU-Z'de 3200 gösteriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım (OC) ile tamadır alabilirsiniz.