Herkes ihtiyacına göre alır. Adamın ihtiyacı ve cüzdanına uymuş almış ne var bunda? Forum gerçekten bozulmuş artık sosyale girmek istemiyorum.
![]()
MSI Modern 14 C12MO-1039XTR i7-1255U 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Modern 14 C12MO-1039XTR i7-1255U 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 14" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Modern 14 C12MO-1039XTR i7-1255U 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 14" Full HD Notebook özelliklerini incele, 18.199,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Direkt istedigi laptopun dahili ekran kartli hali var. Daha ucuza da bulursun ararsan. Ben MSI diye bunu gonderdim. Gidip 2050ye para verecegime batarya suresi-ekran kalitesini tercih ederim işlemci öncelikse.
Ayy ayy ne desem bilemiyorum daha iyi diye attığın laptopun.
Ekran kartı benim aldığımla kıyasalasan çöp.
İşlemcisi benim aldığımın yanında düşük model.
Benim aldığım 15.6 inc senin gönderdiğin 14inc.
Benim aldığım laptop 144Hz senin attığın linkteki 60Hz ( bir de daha kaliteli diyorsun)
Ben peşin fiyatına 12 taksitle almışım belki son taksiti öderken kur 50 lira olacak.
Daha iyi bir alternatif olmadığını eleştirenler sayesinde öğrenmiş oldum teşekkürler.
İlk günden beri benim için işlemci gücü daha önemli diyorum daha uygun diye attığınız şeye bak. İşlemci performans karşılaştırmasının görselini de ekliyorum.
Herkes ihtiyacına göre alır. Adamın ihtiyacı ve cüzdanına uymuş almış ne var bunda? Forum gerçekten bozulmuş artık sosyale girmek istemiyorum.
Ekran kartıyla işim yok diyorsun? İşlerim işlemci ile diyorsun fdsafasdfas kendinle çelişmeye devam. Hadi gitte 1 seneye ekran kartına ihtiyacın olunca laptop değişirsin.
Bu fiyata 2050 kart almak mı? Hem de Monster aldınız yani?![]()
Dedim millet bu kadar güldüğüne göre herhalde 3050 var sistemde o da yokmuş![]()
1.si söylediğiniz modele internetten erişip özelliklerine bakabiliyorum.
2.si Monster size bir güzellik yaptıysa bu markayı nasıl iyi yapıyor?
3.sü daha önce Monster klavye kullandım 2 kere servise gönderdim ayrıca Çin'de marka basıldığını kanıtladım.
4.sü piyasada ara ara 4050 kartlı laptoplar 24 bin civarına indirime giriyor. 2024 yılının sonuna geliyoruz ve siz 2050 kartlı laptop almışsınız hem de kronik sorunları olan bir laptop. Gülmeyeyim de ne yapayım?
Bu arada 5.si daha geçen GPU'suz aynı işlemcili laptop 15k civarına düşmüştü.
Niye tartışıyorsunuz ki daha geçenlerde Lenovo iqq ve Acer nitr modellerinin 4050 versiyonları 6 taksit ve 12 taksitle iyi fiyatlara satılmışlardı. Ayrıca Monster'ın servisine iyi demekte ayrı bir komedi. Daha geçenlerde ekranları değiştirirken kalitesiz panel kullandıkları ortaya çıkmıştı. Komedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.