Merhaba geçtiğimiz kasım ayının 12'sinde aldığım Monster Abra A5 v17.1 modelli laptop son 1 haftalık olan kullanımımda açılmamaya başladı. Bilgisayarı sürekli şarjdayken kullanmamdan dolayı pil ile alakalı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden internetteki çoğu şeyi denedim. (Statik elektrik birikimi için çözümler ve FN+b+Power kombinasyonları) ve kısa süreliğine de olsa normal kullanımıma devam ettim fakat şu anda PC'yi hiçbir şekilde açamıyorum, belirtmek istediğim başka bir detay ise PC açılmıyorken Power ve şarj sembollerinin ikisi de turuncu renkte gözüküyordu fakat şu anda Power sembolü turuncu şarj sembolü ise yeşil yanıyor. (Önemli bir detay mı bilmiyorum ama belirtmek istedim). Teknik servisi aradığımda ise elden yapılabilecek bir şey olmadığını kargolayıp onarım için göndermemi söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk başta "sözde" sorunun giderildiğini söyleyip laptopu geri yolladılar fakat sorun devam etti,tekrar gittiğimde ise sorunun laptopda olduğunu kabul ederek yenisini vermeyi teklif ettiler,sipariş sanırım İstanbul'dan gelecek,yeni laptopun elime ulaşmasını bekliyorum