Çözüldü Monster Abra A5 v17.2 Klavye Işıklandırma Animasyonu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leaderchick

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Monster Abra A5 v17.2 laptopa sahibim. Cihaz her açılışta kendi kendine sürekli olarak renk geçiş animasyonu sağlıyor. Ancak Monster'ın Control Center 3.0 programında herhangi bir animasyon seçeneği yok. Yalnızca renk seçebiliyoruz. Ben Monster'ın daha gelişmiş yazılımlarını da indirip kurdum ama cihazımla uyumlu değil. Monster'a yapılan şikayetleri inceledim, bunun cihazın kendini kontrol amaçlı yaptığını üçüncü parti yazılımlarla animasyonların kullanılabildiğini yazmış yanıt olarak. Ancak ben bu üçüncü parti yazılımları araştırsam da bulamadım.

Dizüstü bilgisayarlar için klavye aydınlatma yazılımı & programı var mıdır? Varsa adı nedir? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Çözüm
Çok teşekkür ediyorum, programı kurdum çalışıyor ancak ilginç bir şekilde klavyede yazı yazarken delay (gecikme) yaşıyorum

Farklı olarak bir de şu program var gibi, onun dışında kullanışlı pek bir şey yok eğer aynı değillerse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada gecikme rahatsız edecek düzeyde mi?

Çok teşekkür ediyorum, programı kurdum çalışıyor ancak ilginç bi şekilde klavyede yazı yazarken delay (gecikme) yaşıyorum

Çok teşekkür ediyorum, programı kurdum çalışıyor ancak ilginç bir şekilde klavyede yazı yazarken delay (gecikme) yaşıyorum

Farklı olarak bir de şu program var gibi, onun dışında kullanışlı pek bir şey yok eğer aynı değillerse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Çok çok rahatsız edecek düzeyde. Şimdi bu programı denedim. Bunda 1 animasyon olsa da rainbow arıyordum zaten, sorun yok teşekkür ediyorum ilginiz için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı