Monster Abra A5 V17.3.9 vs Acer Nitro 5 AN515-57 vs HP Victus 16

Bütçe
22500
Bütçe buna yeter mi?

Acer'in işlemcisi daha iyi ama şu sıralar formda çok sıkıntı yaşayanı gördüm riske atmak istemiyorsan HP alabilirsin, Monster Abra'yı saymıyorum bile.

Son düzenleme:
Bütçe buna yeter mi?

Ram eklemesi yaptığı zaman 25e geleceği için bütçesini baya bir aşmış olacak. Yanlış biliyor olabilirim ama verim olarak attığım 3060 sistemlerden daha üst kalite değil gibi geldi

Acer'in işlemcisi daha iyi ama şu sıralar formda çok sıkıntı yaşıyanı gördüm riske atmak istemiyorsan HP alabilirsin, Monster Abra'yı saymıyorum bile.
Forumda Victus'u öneren çok arkadaş var. Uzun süre kullanıp genel anlamda değerlendirebilen oldu mu?

RAM eklemesi yaptığı zaman 25e geleceği için bütçesini bayağı bir aşmış olacak. Yanlış biliyor olabilirim ama verim olarak attığım 3060 sistemlerden daha üst kalite değil gibi geldi

Forumda Victus'u öneren çok arkadaş var. Uzun süre kullanıp genel anlamda değerlendirebilen oldu mu?

Attığınız 3060 modellerden performans olarak çok daha üstün, RAM eklemesiyle yaklaşık 24,2 civarı olur.

Merhaba dostum bilgisayarı ben alacağım o bütçelere çıkmak istemiyorum çünkü Assasins Creed serisini baştan sona bitirip üstüne bir red dead redemption belki oynarım sonra CS go valorant falan oynayacağım 20binlik laptoplar gayet yeterli olmaz mı bunlar için @Artoria Pendragon

Yardımınız için çok teşekkür ederim ama bütçeyi çok aştığını söyledi. Sanırım Hp ile Monster arasında seçim yapmamız gerekecek.

Merhaba dostum bilgisayarı ben alacağım o bütçelere çıkmak istemiyorum çünkü Assasins Creed serisini baştan sona bitirip üstüne bir red dead redemption belki oynarım sonra CS go valorant falan oynayacağım 20binlik laptoplar gayet yeterli olmaz mı bunlar için
Arkadaş konuyu görüp foruma dahil olmuş bana müsade :)

Yardımınız için çok teşekkür ederim ama bütçeyi çok aştığını söyledi. Sanırım HP ile Monster arasında seçim yapmamız gerekecek.

İkisi arasından seçim yapacaksan Victus tercih et kesinlikle, Monster Clevo kasa alınmaz.

Merhaba dostum bilgisayarı ben alacağım o bütçelere çıkmak istemiyorum çünkü Assassin's Creed serisini baştan sona bitirip üstüne bir Red Dead Redemption belki oynarım sonra CS:GO Valorant falan oynayacağım 20binlik laptoplar gayet yeterli olmaz mı bunlar için @Artoria Pendragon

Soran sizsiniz galiba yeterli olur Victus. Ama RAM'leri 4x2, onları satıp RAM eklemesi yapmanız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı