Monster Abra A5 v17.4.4 laptop Far Cry 5 oynarken 90 derece oluyor

The Father

Picopat
Daha fazla  
2 hafta önce almış olduğum Monster Abra A5 V17.4.4 bilgisayar 90 derece bazen 100 derece oluyor ekran kartı 50 derecelerde ama işlemci dediğim sıcaklıklara ulaşıyor. Bazı arkadaşlar var "o sıcaklıklara çıkıyor işte daha ne istiyorsun, çay demle" gibi söylemlerde bulundular. Ben dalga geçmenizi değil sadece sıcaklığı nasıl düşürebilirim bunu soruyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Soğutucu bulunmaktadır.

İade edebiliyorsanız edin.

Düzelmez zaten bu laptoplar öyle derecelerde çalışır ancak ekran kartı 50 derce iken oluyorsa sıkıntı olabilir. Hangi işlemi yaparken işlemci 100 derece görüyor?

Bu arada haberiniz olsun aldığınız laptop zaten Clevo kasa diye geçiyor berbat bir soğutma sistemine sahip ve kronik sorunlu. İade edin.

Isınması normal kronik sorunlu bir laptop almışsınız.

Laptoplar 100 derece de çalışmaz. Çalışıyorsa berbattır.

Far Cry 5 oynarken gördüm sadece yoksa Battlefield 1 oynarken en fazla 80 derece.

Laptoplar 100 derece de çalışmaz. Çalışıyorsa berbattır.

İşlemciler en yüksek Turbo frekanslarına çıktığı zaman 99 dereceyi görüp 2 saniye sonra 85 dereceye düşebiliyor. Tabii sürekli 100 derece görülürse zaten throttle oluyordur. Burst olarak geçiyor.

Far Cry 5 oynarken gördüm sadece yoksa Battlefield 1 oynarken en fazla 80 derece.

İşlemci kullanımı az olduğundandır. İade etmekten başka çözüm yok.

Çok eksisini görmedim şahsen sadece Far Cry 5 de oluyor bu ısınma sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…