Monster Abra A5 v17.4.4 laptop Far Cry 5 oynarken 90 derece oluyor

Herhangi bir performans düşüşü var mı peki?

Valorant üzerinden örnek verirsem ilk aldığımda 140-150 FPS alıyordum. Sonra termal macun yeniletmesini falan yaptım 3 ay önce ve bilgisayar soğuk ise 160-180 FPS alıyorum ama bilgisayar ısındığında 120'lere kadar düşüyor. Bence çok bir performans düşüşü olmaz ama benim cihazım RTX ekran kartına sahip değil o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.

Benim bilgisayar Tulpar değil Abra

Aşırı oyunlar oynamayacağım çoğunlukla GTA V Mount and Blade AOC2 gibi oyunlar

Hocam dediğim gibi eski oyunlar açılmaya devam eder zaten tabii 10 yil sonra GTA 5 oynar mısınız bilmem.

Tamam teşekkürler.

Benim bir masaüstü vardı 15 yıllık 2 GB VRAM 6 GB RAM I2 çift çekirdekti GTA V'i 30 FPS açıyordu.

Tulpar senin bilgisayarının üst segmenti. Onun 3070 modelinde bile mavi ekran cart curt almış adam.

Bu illa benim bilgisayarımda olacak diye bir şey yok ayrıca amacın nedir? Ben burada bilgisayarın ömrünü nasıl uzatırım diyorum sen bildiğin bilgisayarın nalları dikmiş muhammelesi yapıyorsun.

Clevo ama pişmanlıktır cidden bu kadar ısınmasını beklemiyordum en basit oyunda ekran kartı 80-85 görüyor. Almayın aldırtmayın. İyi düşünün. İşlemci zaten ciddi anlamda demlik koy çay kaynat.

Benim bilgisayar Tulpar değil Abra

Bir şey değiştirmiyor hatta Tulpar modeller Abra'ya göre daha üst level. Eger Tulpar alıp sorun yaşarsanız oturup ağlayın verdiğiniz para çöp olur az para da değiller.

Tamam teşekkürler.

Benim bir masaüstü vardı 15 yıllık 2 GB VRAM 6 GB RAM I2 çift çekirdekti GTA V'i 30 FPS açıyordu.

İleride performans değişimi olmadan oynamaya devam edersiniz anakart yanmadıgı sürece. En çok anakart yanma olayını Monster'da gördüm çoğunlukla garanti bittikten birkaç ay sonra yanıyor.

Bu illa benim bilgisayarımda olacak diye bir şey yok ayrıca amacın nedir? Ben burada bilgisayarın ömrünü nasıl uzatırım diyorsun sen bildiğin bilgisayarın nalları dikmiş muhammelesi yapıyorsun.
Pozitif konuşmamı istiyorsanız 6 ayda bir bakım yapın macun yenileyin cihaz performans veremezse tacizleyin servisi değişim yaparlar belki.

Benim ekran kartı çok şükür 50leri geçmiyor işlemci sıkınıtılı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…