Monster Abra A5 v17.4.4 laptop Far Cry 5 oynarken 90 derece oluyor

Hocam ek olarak güç planı yüksek performans olarak seçiliyse bir de dengeliye alıp öyle deneyin belki etkisi olabilir. Bende de A5 v17.2 mevcut sıkıntısız oyunlarımı oynayabiliyorum.

Zaten dengelide

Hocam belki ısınma sorunu var falan derse alabilirler. Çünkü ilk 14 gün koşulsuz şartsız ancak sonrasında çözülemeyecek bir sorun olursa alıyorlar.

Oyun oynarken 1 çekirdek fazla çalışır. Arkadaşın dediği teknik Turbo Boost yapmasını engelleyip ciddi bir ısı ve performans kaybı yaşatıyor sadece ancak siz bilirsiniz tabii.

Sadece 3. çekirdek sıkıntılı bir tek o 100 derece diğerler şu an 70'de.

Hocam belki ısınma sorunu var falan derse alabilirler. Çünkü ilk 14 gün koşulsuz şartsız ancak sonrasında çözülemeyecek bir sorun olursa alıyorlar.

Oyun oynarken 1 çekirdek fazla çalışır. Arkadaşın dediği teknik Turbo Boost yapmasını engelleyip ciddi bir ısı ve performans kaybı yaşatıyor sadece ancak siz bilirsiniz tabii.

Pardon 1 çekirdek fazla çalışır yazmışım direk sadece 1 çekirdek çalışır diyecektim. Guncel oyunlarda 1 çekirdekten fazla kullanılmıyor o yüzden çok çekirdekli sunucu işlemcileri tarzi şeylerle iyi oyun oynanmıyor.

Pardon 1 çekirdek fazla çalışır yazmışım direk sadece 1 çekirdek çalışır diyecektim. Guncel oyunlarda 1 çekirdekten fazla kullanılmıyor o yüzden çok çekirdekli sunucu işlemcileri tarzi şeylerle iyi oyun oynanmıyor.

Anladım hocam çoklu çekirdeğe geçirmek için bir çözüm yoksa Far Cry 5'i siliyorum sadece onda bu sorun var çünkü.

Zaten dengelide

Sadece 3. çekirdek sıkıntılı bir tek o 100 derece diğerler şu an 70'de.

Dediğim gibi bir şey değişmemiş eğer Monster'in programına girip bakarsanız 100 gözükür.

Anladım hocam çoklu çekirdeğe geçirmek için bir çözüm yoksa Far Cry 5'i siliyorum sadece onda bu sorun var çünkü.

Yok hocam sorun fc 5 de değil tüm oyunlar sadece 1 çekirdek kullanıyor. Buyuk ihtimal fc 5 daha fazla işlemci kullanımına sahip o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Dediğim gibi bir şey değişmemiş eğer Monster'in programına girip bakarsanız 100 gözükür.

Yok hocam sorun fc 5 de değil tüm oyunlar sadece 1 çekirdek kullanıyor. Buyuk ihtimal fc 5 daha fazla işlemci kullanımına sahip o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Hmm o zaman dediğinz gibi iade edeyim peki bilgisayar komple bozulursa iade kabul olur mu?

Onu kontrol ederler sanmıyorum. Ancak 100 dereceye geliyor ve throttle oluyor düzgün oyun bile oynayamıyorum FPS dusuk falan de iyice göm kabul olur demeyim ama ihtimali var.

Amacım bilgisayar bozulana kadar kullanmak bozulunca da iade etmekti bu arada hiçbir FPS düşmesi olmuyor 60 FPS sabit Max grafikler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı