Monster Abra A5 v17.4.4 laptop Far Cry 5 oynarken 90 derece oluyor

İşlemciler en yüksek Turbo frekanslarına çıktığı zaman 99 dereceyi görüp 2 saniye sonra 85 dereceye düşebiliyor. Tabii sürekli 100 derece görülürse zaten throttle oluyordur.
Oyunlardan bahsediyorum, oyunlarda da 100 derece görmesin bi zahmet.

Çok eksisini görmedim şahsen sadece Far Cry 5 de oluyor bu ısınma sorunu.
Hocam ileride ağlarsınız niye iade etmedim diye ki zaten kazık yediniz muhtemelen.

7/24 oyun oynayan bir insan değilim şu an bu yazıyı yazarken bilgisayar 25 derecede yaz sıcağınında etkisi oluyor 6 ayda bir servise göndereceğim bence bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

7/24 oyun oynayan bir insan değilim şu an bu yazıyı yazarken bilgisayar 25 derecede yaz sıcağınında etkisi oluyor 6 ayda bir servise göndereceğim bence bir sıkıntı çıkmaz inşallah.
İyi hocam etmeyin iade, Clevo Monster ile iyi şanslar size. 2-3 ay sonra göreceğim sizi nasıl da 105 derece oynuyorsunuz yaz sıcağında.

25 derece olmasi imkansız eğer buzdolabının içinde oynamiyorsaniz.

Sıvı soğutmalı kasa ile o değerler alınamıyor.

Hocam denetim masasından gelişmiş güç ayarlarından en yüksek işlemci durumu %100 ise onu %99 yapmayı deneyin

Biz önerimizi yaptık maalesef dediğimiz gibi sizin sorununuz değil Clevo kasa laptoplar sıkıntılı. Iade etmezseniz ileride çok büyük ihtimalle sıkıntı yaşayacaksınız.

Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım. İnternetteki çoğu insan memnun bu kasadan çoğu 10 yıl kullandığını iddia ediyor.

Hayır buzdolabının içinde falan oynamıyorum soğutucu üstünde sadece Opera açık ve bu değerler gözüküyor Core Temp uygulamasında.

Hocam Denetim Masası'ndan gelişmiş güç ayarlarından en yüksek işlemci durumu %100 ise onu %99 yapmayı deneyin.

Onu nereden yapacağım hocam denetim masasında öyle bir seçenek yok.

Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım. İnternetteki çoğu insan memnun bu kasadan çoğu 10 yıl kullandığını iddia ediyor.

Hayır buzdolabının içinde falan oynamıyorum soğutucu üstünde sadece Opera açık ve bu değerler gözüküyor Core Temp uygulamasında.
İnternette yorumlara bakılarak alınmaz ki bu model nasıl 10 yıllık? Clevo Monster alınmaz diyoruz görmezden geliyorsunuz biz bir şey kazanmıyoruz sizin iyiliğiniz ve ileri de yaşanacak sorunlardan kaçmanız için uyarıyoruz.

İnternette yorumlara bakılarak alınmaz ki bu model nasıl 10 yıllık? Clevo Monster alınmaz diyoruz görmezden geliyorsunuz biz bir şey kazanmıyoruz sizin iyiliğiniz ve ileri de yaşanacak sorunlardan kaçmanız için uyarıyoruz.
yani monster clevo kasa kullanan çoğu insandan örnek alarak 10 yıl yazdım tam bu markayı 10 yıllık kullanan anlamında değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı