Monster Abra A5 v17.4.4 laptop Far Cry 5 oynarken 90 derece oluyor

Tamam hocam hayırlı olsun cihazınız, 31 verip i7 11. nesil 3060 ekran kartlı canavara sahipsiniz!

Hocam boş verin sakin olun. Insanlarda ego diye bir şey var maalesef çözüm aramak yerine kendi aldığı şeyin hatalı olduğunu kabul etmiyor. Hatali da demiyorum aslında kendi isteği. Eger bize doğruyu soylemezse bize değil kendine sorun çıkartır. Kendi sorun yaşayacak ileride biz değil. İleride sorun yaşarsa pişman olabilir ancak bu bizi etkilemez bizide dinlemek zorunda değil. Insanlara bu kadar yardım etmeye çalışmayın.

Görüşlerime karşı çıkılmasını seven bir insan değilim, tartışmalarda sinirlenebiliyorum. Size iyi yol göstermeye çalışıyoruz.

Tamam anlıyorum fakat değişim gibi bir seçeneğim yok yoksa hemen iade ederdim işlerim var dersler başlayacak.

Hocam boş verin sakin olun. Insanlarda ego diye bir şey var maalesef çözüm aramak yerine kendi aldığı şeyin hatalı olduğunu kabul etmiyor. Hatali da demiyorum aslında kendi isteği. Eger bize doğruyu soylemezse bize değil kendine sorun çıkartır. Kendi sorun yaşayacak ileride biz değil. İleride sorun yaşarsa pişman olabilir ancak bu bizi etkilemez bizide dinlemek zorunda değil. Insanlara bu kadar yardım etmeye çalışmayın.

Kimseye yalan borcum yok şimdi dediğiniz uygulamayı indirdim test edeceğim.

Tamam anlıyorum fakat değişim gibi bir seçeneğim yok yoksa hemen iade ederdim işlerim var dersler başlayacak.
Bütçeniz yüksek TUF bile önerebiliriz bütçene, bakın forumda az gezinirseniz ne kadar sorunlu cihaz aldığınızı görürsünüz. Bir çözüm yolu yok cihazın fanlarını köklemek veya performans düşürmek dışında.

Onu nereden yapacağım hocam denetim masasında öyle bir seçenek yok.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle
Buraya gelin hocam mavi yazıyla gelişmiş güç ayarları var ona tıklayın. Daha sonra altta inin işlemci güç yönetiminden en yüksek işlemci durumunu seçin ve %100 yazılı ise %99 olarak değiştirin. Ardından sistemi yeniden başlatın

Kimseye yalan borcum yok şimdi dediğiniz uygulamayı indirdim test edeceğim.

Yok hocam yalan söylediniz demiyorum yani söyleyenler gördüm dediginiz değerler biraz gerçek dışı geldi bir tek. Bazi kişiler iyi bir şey sanıyor kendi aldığı şeyin cok iyi olmasını ve hava atmaya çalışanlar falan var. Sadece verilen veriler ile hareket edebiliriz demiştim.

Bilemem de 14 gün olduysa iade hakkınız yok sanırım. Alırken konu açsaydınız keşke.

Neyse yapacak bir şey yok canınız sağ olsun teşekkür ederim ve Cinebench R23'i açtım çalıştırdım arkada Steam açık Discord açık her türlü uygulama açık maksimum 99min 70 derece oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı