Monster Abra A5 v17.4.4 laptop sorun yaşatır mı?

Naif Tatli

Decapat
Daha fazla  
Selam, aciliyetim olduğu için ve herhangi bir inceleme videosu bulamadığım için 0 araştırılmış şekilde içeriğini beğenerek aldım, sorun yaşar mıyım? Yaşarsam ne gibi sorunlar yaşarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, aciliyetim olduğu için ve herhangi bir inceleme videosu bulamadığım için 0 araştırılmış şekilde içeriğini beğenerek aldım, sorun yaşar mıyım? Yaşarsam ne gibi sorunlar yaşarım?

Clevo kasa tavsiye etmem aşırı ısınma sorunları ile uğraşırsınız.

Monster ürünleri biraz pahalı satıyor aşırı aceleniz yoksa daha iyisini alabilirsin.

Isınma durumunu sürekli yaşar mıyım soğutucu iş görür mü?

Ucuz sogutucu almayın, işini görecektir. Monster kullanıyorum bende 72 derece üstü görmedim.

Monster ürünleri biraz pahalı satıyor aşırı aceleniz yoksa daha iyisini alabilirsin.

Ucuz sogutucu almayın işini görecektir Monster kullanıyorum bende 72 derece üstü görmedim.

Ne yazık ki önceki bilgisayarım kırıldı ve işlerim yarım kaldı ve bu notebooku satın aldım, hala kargolanmasını bekliyorum.

Ucuz sogutucu almayın, işini görecektir. Monster kullanıyorum bende 72 derece üstü görmedim.

Peki sistem bileşenleri hakkında ne düşünüyorsunuz ve önerdiğiniz bir soğutucu var mı?

Hocam Clevo kasa diyorum size o bilgisayara istediğiniz soğutuyucu alın 95 derece değil de 90 derece olur size öyle diyeyim iade edin başka modele yönelin.
Araştırmadan almış artık dövünecek başka çare yok.

o kadar kötü mü gerçekten ne gibi sorunları kastediyorsunuz ve iade ettim diyelim ne almamı önerirsiniz?
Mesajımı okuyun: Neden Monster tercih edilmiyor?

Bunu almayın da başka konu açıp en azından 1 gün araştırıp alın.

Bu kadar da kötülemeyin be kardeşim bende aldım Abra A7 Biraderime adam catır cutur anasını ağlatıyor bilgisayarın bana mısın demiyor bilgisayar. asus rog serisini de kullandım he bana sorarsan kalite olarak asus derim ama herkesin bütce meselesi. aynı laptop 30k yada var 20k yada marka meselesi bu kadar fazla takılmayın.

Geri
Yukarı