Çözüldü Monster Abra A5 v18.2 görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LightningGlance

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Monster Abra A5 v18. 2 cihazıma görüntü gelmiyor. Güç butonuna basıldığında bilgisayarın ışıkları yanmıyor ama USB portlarına güç gidiyor. Bilgisayar aralıklarla USB portlara ben güç butonuna basmasam bile elektrik yolluyor ve bir süre sonra tekrardan kesiyor. Not: Cihazın garantisi ne yazık ki bitti.

Merhaba Monster Abra A5 v18. 2 cihazıma görüntü gelmiyor. Güç butonuna basıldığında bilgisayarın ışıkları yanmıyor ama USB portlarına güç gidiyor. Bilgisayar aralıklarla USB portlara ben güç butonuna basmasam bile elektrik yolluyor ve bir süre sonra tekrardan kesiyor. Not: Cihazın garantisi ne yazık ki bitti.
Tamamdır hocam çözdüm galiba priz ile ilgili bir sıkıntı var

Tamamdır hocam çözdüm galiba priz ile ilgili bir sıkıntı var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı