Çözüldü Monster Abra A5 V18 laptopta 2.5 SATA SSD nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berk2k

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptopa 2.5 SATA SSD takmak istiyorum. Bunun için sanırım bir dönüştürücüye ihtiyacım var ama nereye takılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240421_115254.jpg
    203,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ha yok orası benim koymak istediğim yer orada herhangi bir SATA girişi yok satoru bey ben ffc kablosu deniyor sanırım, o dönüştürücü ile takmak istiyorum.

Şimdi fark ettim modelde slot yokmuş evet, onun dışında da boşta PCI-e slotu bile yok cihazda haliyle kasa içerisinden herhangi bir dönüştürücü ile bağlayabileceğini düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ha yok orası benim koymak istediğim yer orada herhangi bir SATA girişi yok satoru bey ben ffc kablosu deniyor sanırım, o dönüştürücü ile takmak istiyorum.

Şimdi fark ettim modelde slot yokmuş evet, onun dışında da boşta PCI-e slotu bile yok cihazda haliyle kasa içerisinden herhangi bir dönüştürücü ile bağlayabileceğini düşünmüyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…