Monster Abra A5 V5.1.1 Bluetooth Cihaz Bulma Sorunu

SecRetMans

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2 ay önce Monster Abra A5 V5.1.1 aldım. Şimdiye kadar bluetoothunu kullanma ihtiyacım olmamıştı. Geçenlerde bir iş için kullanmam gerekti ama bir sorunla karşı karşıyayım şu an. Bluetooth açık bilgisayardan arama yapıyorum hiçbir cihaz bulamıyor. Telefondan arama yapıyorum bilgisayarı görmüyor. Kaç gündür bu problemle uğraşıyorum. Sürücüleri güncelledim, internetten benzer sorun yaşayanların çözümlerine bakıp onları yaptım ama yine aynı. İşletim sistemim Windows 8.1. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazları birbiri ile eşleştirmen gerekiyor. Telefonda eşleştir diye, bir seçenek görmen lazım. Daha sonra hem PC' de, hem telefonda 6 basamaklı bir sayı belirir. Tamam seçeneğini tıkladığında, veri alışverişi yapabilirsin. Ayrıca PC' de bluetooth simgesine sağ tıklayıp, ayarlardan, cihazların bu bilgisayarı bulması seçeneğini de işaretlersen sorunun çözülür, diye tahmin ediyorum.

Şöyle bir problemim daha var: bluetooth ayalarıda açılmıyor. Eşleştirme için cihazı görmesi gerekiyor ama ne bilgisayar telefonu görüyor ne telefon bilgisayarı görüyor.

Peki wifi kartınızı çıkarıp tekrar taksanız yerine? Garanti gider mi bilmiyorum ama belki oynamıştır yerinden.

Bence bir şey sökme sürücüleri silip yüklemeyi dene yani en kötü bir format atarsın sökme işini en sone bırak tavsiyem. Benim X550JK bilgisayarımda benzer problemi yaşadım uğraşmadım attım formatı çözüldü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı