Monster Abra A5 V5.2 Kulaklıktan gelen ses sorunu

DokuzSekiz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Monster marka Abra A5 V5.2 model laptop kullanıyorum uzun süredir kulaklıktan gelen seslerde cızırtı var sesler anlaşılmayacak düzeyde geliyor.

Sorun tamamen yazılımsal çünkü daha önce bir firmaya vermiştim onlar driver kurup halletmişlerdi fakat format sonrası yine aynı sorunla karşılaştım.

Tüm driverleri güncelledim, Monster'ın sitesinden kendi driverlerini indirdim fakat sorun bir türlü çözülmedi, 900 liraya kulaklık aldım kullanamıyorum.

- Aygıt Yöneticisi bu şekilde;

387336

- Realtek HD Audio Yöneticisi bu şekilde;

387337

- Ses kısmı ise bu şekilde;

Not: Burada kulaklığa ait hiçbirşey yok.

387338

Son düzenleyen: Moderatör:
Realtekden kaynaklı bir problem aynı sorun benim Dell Inspiron 7567 de var.

Cızırtı olduğunda oyunlarda kasmada meydana geliyorsa CPU throttle, eğer sadece cızırtıysa realteki kaldırıp high defination'a dönün.

Realtekden kaynaklı bir problem aynı sorun benim Dell Inspiron 7567 de var.

Cızırtı olduğunda oyunlarda kasmada meydana geliyorsa CPU throttle, eğer sadece cızırtıysa realteki kaldırıp high defination'a dönün.

Hocam realtek'i tamamen kaldırıyorum bilgisayara res atıyorum açıldığın'da tekrar driverleri otomatik kurulu şekilde oluyor maalesef.

Bağlantıdan en güncel Realtek sürümünü yükleyip deneyin.
Realtek High Definition Audio Driver
Güncelleme bitince yeniden başlatman gerekiyor.

Eğer bir düzelme olmazsa DDU yazılımı ile ses sürücüsünü kaldırın.
Display Driver Uninstaller (DDU)
Bilgisayarı yeniden başlatınca Windows 10 güncelleme yapmasın diye windows update ve update orchestra hizmetlerini durdurun.
En son olarak Windows update gizleme yazılımını çalıştırın. Bu yazılım ile Realtek sürücü güncellemelerini gizleyin.
Windows 10 - Update gizleme sorun gidericisi

Bağlantıdan en güncel Realtek sürümünü yükleyip deneyin.
Realtek High Definition Audio Driver
Güncelleme bitince yeniden başlatman gerekiyor.

Eğer bir düzelme olmazsa DDU yazılımı ile ses sürücüsünü kaldırın.
Display Driver Uninstaller (DDU)
Bilgisayarı yeniden başlatınca Windows 10 güncelleme yapmasın diye windows update ve update orchestra hizmetlerini durdurun.
En son olarak Windows update gizleme yazılımını çalıştırın. Bu yazılım ile Realtek sürücü güncellemelerini gizleyin.
Windows 10 - Update gizleme sorun gidericisi

Hocam windows update'yi vs. hizmeti durdurdum daha sonra update gizleme sorun gidericisinden realtek'i devre dışı bıraktım.
DDU ile realtek programını kaldırdım daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım fakat açıldığında realtek kurulu şekilde oluyor.

Ek olarak hangi realtek sürümünü kullanacağımı bilmiyorum, cpu-z ile anakart modelini öğrenmeye çalıştım fakat anakart modeli kısmında pc modeli yazıyor..

Dosya Ekleri

• c.png
    c.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 74
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı