Monster Abra A5 v5.2 RAM yükseltme önerisi

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Arkadaşlar cihazımda 8 GB RAM var fakat 8x8 yaparak 16 GB yapmak istiyorum. Fakat piyasada Monster'a ait olan bir RAM göremedim. O yüzden Kingston almaya karar verdim fakat cihazıma uyup uymayacağı konusunda kararsız kaldım. CPU-Z değerlerinde DDR3L diyor fakat Monster internet sayfasında ürün özelliklerine bakıldığında DDR3 oldğu söyleniyor. Bu RAM cihazıma uyumlu mu? Bu RAM yerine tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir RAM var mı? Kingston Ram Ddr3 8 GB Laptop 1600 MHz Fiyatı ve Yorumları - Trendyol

1655840478894.png

Hocam Monster'ın RAM'i yok. Aynı model RAM'i satın alarak sağlıklı bir dual channel yapabilirsiniz.
Hocam cihazın içini ram markasını öğrenmek için açtığımda RAM üzerinde Monster damgası vardı. Yani yüksek ihtimal Çin menşeili bir ürüne damga vurdular. Yine de dual channel yapmak için alternatif arıyorum. Farklı markaların sorun yaratacağını düşünmüyorum benzer değerler olduktan sonra ama yanılıyor da olabilirim.

Hocam cihazın içini ram markasını öğrenmek için açtığımda RAM üzerinde Monster damgası vardı. Yani yüksek ihtimal Çin menşeili bir ürüne damga vurdular. Yine de dual channel yapmak için alternatif arıyorum. Farklı markaların sorun yaratacağını düşünmüyorum benzer değerler olduktan sonra ama yanılıyor da olabilirim.
Aynı CL değeri ve MHz değeri alın o zaman hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı