Monster Abra A7 V11.1 vs HP Omen 15-DC1008NT

mrsezerer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bankacı
Merhaba, gaming laptop almayı düşünüyorum, maksimum 6000 TL bütçem var. Maalesef alanım bulunmadığı için laptop almak zorundayım o yüzden hem oyun performansı hem programlama yapacağım için uygun yollu bir şey arıyorum. HP omen 15-DC1008NT'yi buldum özellikleri ve fiyatı gayet cazip geldi sizce alınmalı mıdır, onun haricinde ise Monster Abra A7 v11.1 arasında kaldım lakin Monster hem RAM hem HDD gibi birkaç şeyde HP'den az özelliklere sahip lakin işlemci i7 onda sizce performans bakımından ve fiyat bakımından hangisi tercih edilmelidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üstünde Monster daha iyi. Sonradan yükseltilebilir veya eklenebilir donanımlara aldırmayın. Monster tercih edin. Elinize para geçtiğinde yapacağınız 2 yükseltme var. Bunlar RAM ve HDD.

Kağıt üstünde Monster daha iyi. Sonradan yükseltilebilir veya eklenebilir donanımlara aldırmayın. Monster tercih edin. Elinize para geçtiğinde yapacağınız 2 yükseltme var. Bunlar RAM ve HDD.
Monster içinde şikayetim var sitesinde çok fazla olumsuz yorum gördüm o yüzden açıkçası çelişkide kaldım oyun vs oynarken sonrasında sorun yaşadığım da karşımda muhattap bulamazsam o da sıkıntılı sizin bir bilginiz var mı monster firmasının hakkında acaba internette 10 kişiden 5-6 memnun değil gibi ifadeler kullanmışlar hep

Monster kullanıyorum 2 3 ay olacak şimdilik bir sıkıntı yok.
şikayet nedenleri nedir?
Oyun performansı 2-3 ay sonra aşırı derecede düşme yapıyormuş fps seviyeleri yerlerde diyorlar soğutma sıkıntısı yaşanıyormuş, genel olarak performans sorunu diyorlar a7 serisinde hep böyle şikayetler var, siz hangi seri kullanıyorsunuz? Oyunlarda ne gibi bir verim alıyorsunuz yada visual studio, illustrator gibi uygulamalar da ne gibi performans sağlar sizce?

benim kullandığım model tulpar t5 19.1 olacak.i7 1660 ti olan model.
Durum böyle boşta değil ancak
atıyım dedim.
oyunlarda da 80 dereceyi geçmiyor.

Bende monster ın 15.6 inç olan ve hp arasında kaldım valla hangisi olsun diye düşünüyorum

benim kullandığım model tulpar t5 19.1 olacak.i7 1660 ti olan model.
Durum böyle boşta değil ancak
atıyım dedim.
oyunlarda da 80 dereceyi geçmiyor.
Eki Görüntüle 448965
Tulpar serisi zaten amiral serisi gibi çok çok iyi de işte a7 abra serisi nasıl acaba tamam bi tulpar kadar olmaz ama sorun yaşar mıyım işte acaba
Bende monster ın 15.6 inç olan ve hp arasında kaldım valla hangisi olsun diye düşünüyorum
Dert ortağı olduk desene

Tulpar serisi zaten amiral serisi gibi çok çok iyi de işte a7 abra serisi nasıl acaba tamam bi tulpar kadar olmaz ama sorun yaşar mıyım işte acaba

Dert ortağı olduk desene
Aynen ya birde hp modeli gittigidiyor da 6200 lira 9 taksitte oluyo peşin fiyatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…