Bende de aynı laptoptan var ve aynı sesi duyuyorum. Mail attım normal dediler. Ama sessiz ortamda sinir bozuyor. GPU fanı normal fan sesi çıkarıyor ama CPU fanı fan üfleme sesinden hariç mekanik bir çalışma sesi var. Ne yapsak bilemedim.
Bende de aynı laptoptan var ve aynı sesi duyuyorum. Mail attım normal dediler. Ama sessiz ortamda sinir bozuyor. GPU fanı normal fan sesi çıkarıyor ama CPU fanı fan üfleme sesinden hariç mekanik bir çalışma sesi var. Ne yapsak bilemedim.
fan düğmesi ile alakalı değil. sessize alınmış halde böyle..Turbo fan düğmesi vardır ona bir daha bas kapanır normal çalışır. Olmadı Monster programına gir fanları kapa.
Merhaba cevabınız için teşekkürler. Attığım maile baktım. Ses neredeyse çıkmamış. Orijinal videoda ses daha net. Onu aktarmaya çalışıyorum. Yüksek ihtimal iade edilen ürünlerden birini bana yolladılar. Ya da tüm fanlar sorunlu. Gittigidiyor'dan 6899TL'ye aldım.(
Fan düğmesi ile alakalı değil. Sessize alınmış halde böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.