Monster Abra A7 v12.5 sistemde oyunlar kasıyor

Icewalk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

İki gün önce almış olduğum Monster Abra A7 v12.5 modeli dizüstü bilgisayarın özellikleri:

i5 11400h Intel işlemci.
16 GB 3200 MHz RAM.
GTX 1650 NVIDIA ekran kartı.

Bütün yazılımları güncel olarak kurdum hatta kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yaptım ama nedeni neden kaynaklanıyor anlamadığım bir durumla karşı karşıya kaldım.
Sabit en yüksek ayarlarda oynadığım For Honor 1920x1080 çözünürlükte 65-75 arası FPS alıyorum.
Bu FPS görmeme rağmen akıcı bir oyun oynayamıyorum. FPS düşüşleri yaşamıyorum sıcaklık sorunu yaşamıyorum ama oyunda kasmalar oluyor. Bu da insanı çileden çıkarıyor. Sorun bilgisayar da mı yoksa bende mi hala anlamış değilim.

Daha yolun başındayken bilgisayarı iade mi edeyim yoksa bu sorunun çözümü var mı?
Başka oyunlarda da böyle mi bilmiyorum daha denemedim sürekli oynadığım For Honor da başlangıç yaptım.
Monster'ın önerdiği bütün ayarları uyguladım.

Bu video yardımcı olacaktır. Sadece sistem üzerindeki ayarlamaları yaparsan sorun düzelir ekran kartı drivenı güncelle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba.

İki gün önce almış olduğum Monster Abra A7 v12.5 modeli dizüstü bilgisayarın özellikleri:

i5 11400h Intel işlemci.
16 GB 3200 MHz RAM.
GTX 1650 NVIDIA ekran kartı.

Bütün yazılımları güncel olarak kurdum hatta kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yaptım ama nedeni neden kaynaklanıyor anlamadığım bir durumla karşı karşıya kaldım.
Sabit en yüksek ayarlarda oynadığım For Honor 1920x1080 çözünürlükte 65-75 arası FPS alıyorum.
Bu FPS görmeme rağmen akıcı bir oyun oynayamıyorum. FPS düşüşleri yaşamıyorum sıcaklık sorunu yaşamıyorum ama oyunda kasmalar oluyor. Bu da insanı çileden çıkarıyor. Sorun bilgisayar da mı yoksa bende mi hala anlamış değilim.

Daha yolun başındayken bilgisayarı iade mi edeyim yoksa bu sorunun çözümü var mı?
Başka oyunlarda da böyle mi bilmiyorum daha denemedim sürekli oynadığım For Honor da başlangıç yaptım.
Monster'ın önerdiği bütün ayarları uyguladım.
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sorunu çözdüm Control Center'de sorun varmış normalde ben oyunlarımı performans ya da eğlence modunda oynardım ve hiç kasmazdı ama bu aralar galiba Control Center sıkıntılı güç tasarrufuna alınca sorun düzeldi. Bu gibi sorunları olan varsa bu tür laptoplarda güç tasarrufu ya da sessiz modu denesinler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı