Monster Abra A7 v13.2 fanları çok gürültülü çalışıyor

• Konuyu başlatan mfc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 336

mfc

Hectopat
Oyunlarda fan sesinin normal olduğunu biliyorum, oyunlarda gelen sese takılmıyorum ama PC'yi alalı 4 ay oldu. 2 gündür fan Google'da gezerken ya da video izlerken veya hatta film izlerken çok sesli çalışmaya başlıyor, kulaklık takmadan duymak imkansız oluyor. İlk aldığımda böyle ses sorunu yoktu. Eğlence modunda videomu izlerdim, sessiz çalışırdı. Oyunumu oynardım. Oyundan çıktığımda yine sesi kesilirdi. Şimdi Google'da bile sesi fazla çıkıyor. İlk defa dizüstü PC kullanıyorum. Ondan bilmediğim şeyler hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim.

Monster'imin modeli: Abra A7 v13.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clevo kasa için genel bir sorun bu, sessiz modda mı diye bir kontrol edin ama performans modunda çalıştırılmasını öneririm. Onun harici laptopu koyduğunuz yerlere de dikkat edin ve fanları biraz daha hava alması için laptop standı veya yumurta kolisi gibi şeyler koyabilirsiniz bu sadece ısınmayı biraz düşürecektir hiç yoktan.

Clevo kasadan ziyade termal macun etkisini kaybedip fanlar tozlandıysa cihaz boşta da ısınır, haliyle fan açar. Sıcaklıklar kaç derece?
dün sadece googlede gezerken 70i buldu 60a düştü şuan ise 44 derece sadece control panel ve google açık

Clevo kasadan ziyade termal macun etkisini kaybedip fanlar tozlandıysa cihaz boşta da ısınır, haliyle fan açar. Sıcaklıklar kaç derece?
ilk defa laptop kullanıyorum nasıl temizlicem?

Dün sadece Google'da gezerken 70i buldu 60a düştü şu an ise 44 derece sadece Control panel ve Google açık

İlk defa laptop kullanıyorum nasıl temizleyeceğim?

İçini açıp sökerek, Monster kendiside bakım yapıyor ücretsiz onlara da yollayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı